Získajte k nákupu Hami a Nutrilon cestovný kufrík pre drobca

Získajte k nákupu Hami a Nutrilon cestovný kufrík pre drobca>
Dve silné značky sa spojili a vy na základe nákupu môžete získať skvelé cestovné kufríky! minie

Cestujete radi? S týmto kufríkom to bude zábava!

shopkinsCestovanie sa stalo súčasťou nášho života. Denne cestujeme, už len cesta do škôlky je niekedy dobrodružstvo, všakže? Aby ste na takéto príležitosti boli vždy pripravení, ponúkame vám k vášmu nákupu u nás originálny cestovný kufrík pre vášho malého dobrodruha. Vyberie si každý - chlapeček aj dievčatko, to sa nemusíte báť.

Aké sú podmienky?

Podmienky na získanie praktických detských kufríkov sú jednoduché. Nakúpte výrobky značiek Nutrilon a Hami nad 89€ v ľubovoľnej kombinácii a darček je váš*! Nemusíte sa báť, vybrať si budete môcť z viacerých kufríkov presne ten, ktorý sa vám páči.mickey

Ako kufrík vyzerá a aké ponúkame?

Kufrík je praktický, na koliečkach, ideálny na prázdniny či výlety. Rozmery kufríka sú 39*29*11 cm, takže ho pokojne môžete vziať ako príručnú batožinu do lietadla. Momentálne ho máme v 5 prevedeniach - Hľadá sa Nemo, Minnie, Tlapková patrola a nemoShoptlapkovápatrolakins a Mickey Mouse. Ktorý si vyberiete? Viac o akcii nájdete tu - zároveň si tak môžete vybrať zo širokej ponuky produktov Hami a Nutrilon. *Akcia platí do rozdania zásob darčekov a nevzťahuje sa na počiatočnú mliečnu výživu.