Zábava na celý deň: Opičí bowling od Plan Toys!

Zábava na celý deň: Opičí bowling od Plan Toys!>
Plan Toys určite dobre poznáte. Dovoľte, aby sme vám Opičí bowling, jednu z obľúbených hračiek tejto thajskej značky. Obsahuje päť drevených panáčikov – opičiek a jednu loptičku. Princíp je jednoduchý. A koľko zábavy vám prinesie! Opičí bowling bude vaše dieťa naozaj baviť. Jednotlivé opičky sú farebne ale aj veľkostne odlíšené – naučíte sa teda aj niečo nové – pomenovať červenú, oranžovú, žltú, zelenú a modrú farbu.

Čo na to maminka?

„Opičí bowling ma okamžite nadchol. V prvom rade celú rodinu pobavil názov, ktorý hneď od začiatku naznačil, že pôjde o niečo naozaj jedinečné a zábavné. Oceňujem, že je hračka vyrobená z dreva, i keď na druhú stranu musí dávať človek pozor, pretože dostať ranu do nohy drevenou guličkou bolí. Tiež sa mi páči, že jednotlivé postavičky majú rozdielne farebné prúžky, takže dieťa sa môže pomocou zábavnej hry naučiť základné farby." https://youtu.be/tR6yl1aa0YE

A čo na to Natálka?

„Opičí bowling, jupííí. To je moja obľúbená hra. Mama mi hneď vysvetlila, ako sa majú postavičky poskladať, že pomocou loptičky v tvare opičej hlavy ich môžem zhodiť. Keď sa mi to nepodarí loptičkou, zhodím ich rukami, to je tiež sranda! Dostala som ale „hubovú“ polievku, že sa s loptičkou nehádže, pretože by som s ňou mohla niekomu ublížiť. A pretože už viem pekne rozprávať, môže nahlas povedať svoj názor!" 

Opičí bowling od značky Plan Toys nájdete v našom e-shope TU! 

 Pýtate sa, prečo ekologický?

Firma Plan Toys firm na thajskom trhu figuruje už viac ako 30 rokov a vyznačuje sa výrobou vysoko kvalitních ekologických hračiek. Vo svojej produkcii využíva drevo z kaučukovníka, ktoré už neprodukuje latexové mlieko. Spoločnosť toto drevo vykupuje od farmárov, pre ktorých už nemá žiadnu hodnotu a rovnako dbajú na to, aby boli opätovne vysadené nové stromy. Práve použítím týchto stromov je výroba trvale udržateľná, ekologická a hračky sa vyrábajú z vysoko kvalitného materiálu. Výrobný proces je navrhnutý tak, aby využil solárnu energiu a biomasy, aby sa maximálne šetrila energia a nedochádzalo k žiadne produkcii odpadu.

Hračky Plan Toys nájdete aj na našom e-shope!