Workshop s Feedo.sk: Ušite si vlastný dojčenský vankúš!

Workshop s Feedo.sk: Ušite si vlastný dojčenský vankúš!>
Baví vás šitie a chceli by ste si ušiť vlastný dojčiaci vankúš? S nami to bude možné! Pripravili sme si pre vás exkluzívny workshop spolu s Cik-Cak štúdiom. Chcete vedieť viac? Tak si pozorne prečítajte náš článok! Dojčenie je to najprirodzenejšie, čo dieťaťu môžete poskytnúť. Spojenie medzi matkou a dieťaťom je v tom momente najsilnejšie. Na druhej strane, tento „akt“ trvá dlho a dieťaťu, ale aj vám, jako matke, by malo byť čo najpohodlnejšie. Dojčiaci vankúš tomu nesmierne napomáha. Nemusí slúžiť iba ako podpora pri dojčení, pohodlie vám poskytne aj počas tehotenstva, kedy na ňom môžete spať a tak nemusíte ráno vstavať s bolesťami chrbta.unnamed Aké sú jeho výhody?
  • Je skvelou oporou a zároveň prevenciou pred stuhnutím tela – pri dojčení
  • Slúži ako prevencia pred natiahnutím a bolesťami svalov, krku či chrbta a rúk
  • Je skvelou relaxačnou pomôckou, nie len pre vás počas tehotenstva, ale aj pre ostatných členov rodiny. Preto sa nebojte toho, že by po ukončení dojčenia nenašiel svoje využitie
  • V neposlednom rade poskytuje oporu a asistenciu pri dojčení, môžete aj pomocou neho polohovať dieťa pri kŕmení
  • Je v prvom rade bezpečnostnou oporou pre dieťa pri dojčení

Ako sa prihlásiť?

Prihlásenie je jednoduché, pozor ale - počet miest je obmedzený! Kurz je iba pre 5 mamičiek!

Dátum konania workshopu: 2.5 2017 od 17:00 - 20:00

Prihlasujte sa na:  pošlite email na: seminar@feedo.cz. Do predmetu správy uveďte - Workshop s Cik-Cak štúdiom. Do správy napíšte svoje meno a priezvisko. Miesto konania kurzu:  Cik-Cak Študio s.r.o.Kozmonautická 13, 821 02 Bratislava Cena: Cena workshopu je 35€, v cene máte zahrnutý veškerý materiál (výber látky z 2-3 druhov), prácu na šijacom stroji, všetky pomôcky, ktoré budete potrebovať. So sebou si teda nemusíte nosiť nič, iba dobrú náladu a chuť tvoriť. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Ak by ste si chceli priniesť vlastnú látku, napíšte nám to. Obratom vám pošleme rozmery, ktoré budete potrebovať. 

Ušite si ho spolu s nami!

unnamed (1)V spolupráci s kreatívnym Cik-Cak štúdiom sme sa rozhodli, že usporiadame workshop, kde si budú môcť mamičky ušiť svoj vlastný vankúš. Kurz je určený ako pre začiatočníčky (treba ale počítať s tým, že kurz bude trvať o niečo dlhšie) tak pre pokročilé, ktoré už šiť vedia, no potrebujú inštruktáž. Prečo si ušiť vankúš spolu s nami?
  • kurzom vás prevedie odborníčka Diana Rusnáková, ktorá vo svojom štúdiu vedie kurzy ako pre začiatočníkov, tak pokročilých.
  • krok po kroku sa naučíte, ako správne ušiť svoj vankúš, čím na konci získate niečo, čo je zároveň dlhodobou investíciou do zdravia celej rodiny
  • budete pyšná na svoj výtvor, pretože vzíde spod vašich rúk
Ak chcete vedieť, ako Cik Cak štúdio vyzerá, pozrite sa na ich video! https://youtu.be/9BBKnZ0zIl0