Využite silu modrého mesiaca a zmeňte svoj život k lepšiemu!

Využite silu modrého mesiaca a zmeňte svoj život k lepšiemu!>
Veríte na magickú silu splnu? Ak áno, máme pre vás úžasnú správu! Práve dnes nás čaká úžasný prírodný úkaz, ktorému sú prisudzované neuveriteľné schopnosti. Rozhodne by ste si ho nemali nechať ujsť, pretože k nemu dochádza len raz za tri roky. Čo je to vlastne modrý mesiac? Ide o astronomickú zvláštnosť, kedy sa v jednom jedinom kalendárnom mesiaci objavia dva splny. Zvyčajne má mesiac len jeden spln a po 29 dňoch nasleduje ďalší. Niekedy sa ale stáva, že druhý spln príde v tom istom mesiaci. Ako sme už v úvode naznačili, k podobne výnimočnému úkazu dochádza zhruba raz za tri roky. Naposledy sa tak stalo 31. augusta 2012.

Čo nás vlastne čaká?

Dávne náuky aj moderné alternatívne smery pripisujú Modrému mesiacu zvláštne magické schopnosti. Tento rok bude navyše druhý júlový spln v znamení Vodnára, čo podnecuje k zmenám. Ak by ste radi vo svojom živote niečo zásadné zmenili, či už ide o lásku, zdravie, prácu alebo čokoľvek iné, energia Modrého mesiaca by vás mala posunúť tým správnym smerom. Je to tiež príležitosť zastaviť sa a vidieť svoj život v širších súvislostiach. Táto výnimočná situácia by so sebou mala priniesť aj veľa šancí, ktoré by ste rozhodne nemali premárniť. Pôjde o príležitosti, ktoré sa objavia len raz za život. Druhý júlový spln skrátka prinesie výzvy na všetkých úrovniach našich životov a dodá nám odvahu pustiť sa do vecí, ktoré by pre nás ešte nedávno boli nemysliteľné.

Pravdepodobne nebudete spať

Na pozore by sa mali mať najmä tí z vás, ktorí vyznávajú tzv. splnovú diétu či pôst, prípadne si na piatok naplánovali nejaký lekársky zákrok. Silu Modrého mesiace pocítia aj všetci tí, ktorí trpia námesačnosť alebo len jednoducho nemôžu v noci spať. Verte alebo nie, táto noc bude náročná. Je možné, že ak budete chcieť spať, bude to vyžadovať prášky na spanie alebo jednoducho zostať hore. Možno ste už v posledných niekoľkých dňoch cítili podivný nepokoj a zle sa vám spalo. Je pravdepodobné, že to bolo spôsobené práve kvôli blížiacemu sa magickému druhému splnu. Odborníci sa domnievajú, že najintenzívnejšie pracuje modrý mesiac v prospech milostných vzťahov, takže či už potrebujete nejaký ukončiť, začať alebo len zmeniť smer, nebojte sa toho. A nech už veríte na magickú silu splnu alebo nie, užite si dnešnú výnimočnú noc!