Vyhrajte rodinný wellness: nová sútaž s Feedo

Vyhrajte rodinný wellness: nová sútaž s Feedo>
Teplé počasie a rodinné dovolenky sa už blíži a my máme pre vás tip, ako stráviť spoločné chvíľky. Ak si chcete naozaj oddýchnuť, dovolenka v rakúskom Sonnentherme Lutzmannsburg je ideálny ako pre dospelých, tak deti. Tento kúpeľný pobyt v 4 * hoteli teraz môžete pre celú rodinu s Feedo.sk vyhrať.

Ako na to?

Za akýkoľvek nákup na e-shope feedo.sk, môžete vyhrať rodinný wellness pobyt v kúpeľoch Sonnentherme Lutzmannsburg v Rakúsku! Účastníkom súťaže sa stávate vtedy, keď v období od 15.5. do 30.6. 2019 nakúpíte na e-shopu a vyplníte registračnej formulár. Po nákupe je dôležité si uchovať číslo faktúry, ktoré pri registrácii slúži ako doklad o nákupe. Po skončení súťaže bude vyžrebovaný jeden výherca.

Ako ľahké :)

Výhra v súťaži

Šťastlivec, ktorý bude vyžrebovaný, vyhrá 1x rodinný pobyt v Hoteli **** Sonnenpark, pre 2 dospelých a 2 deti do 10 rokov. Výhra zahŕňa ubytovanie na 4 dni / 3 noci s plnou penziou a nealko nápojmi zo "softbaru", voľný vstup do kúpeľov Sonnentherme a vstup do hotelového vodného sveta. Hotel disponuje rodinnými izbami zariadenými pre bábätká a deti, možnosťou detských animačných programu, stráženie detí a ďalších aktivít. Výhru je možné čerpať 1 rok od dátumu vystavenia poukazu v závislosti od voľných kapacít hotelu, mimo letných prázdnin, Vianočných sviatkov a predĺžených víkendov. Pobyt nezahŕňa dopravu. V súťaži Vám prajeme veľa šťastia!