Vyhrajte látkové plienky podľa vlastného výberu: Súťaž s Bamboolikom! Máme výhercu!

Vyhrajte látkové plienky podľa vlastného výberu: Súťaž s Bamboolikom! Máme výhercu!>
Týždeň látkových plienok sa pomaly ale isto končí, no my by sme vás chceli obdarovať. Čím iným, ako látkovými plienkami! Pravidlá súťaže budú veľmi jednoduché a zapojiť sa môže každý. Pozor však na pravidlá!

Nebojte sa látkovania

Hoci látkovanie, so všetkými súčasťami, vrchnými a spodnými nohavičkami, vkladaním a kombinovaním, vyznie priam strašidelne, podľa mamičiek a odborníčok na látkovanie vôbec nie je také náročné. Stačí vedieť, čo s čím skombinovať, v ktorom veku ktorú vrstvu vynechať čiBamboolik štandarná sada chlapec pridať a hneď vám to pôjde. Nepotrebujete žiadne školenie, pýtať sa na otázky, ktoré vás zaujímajú, je povolené. Ba priam nutné. Látkové plienky majú svoje výhody - sú ekologickejšie, teda šetrnejšie k životnému prostrediu. Majú dlhšiu životnosť, takže sa vám počiatočná investícia vráti. Ak plánujete viac ako jedno dieťa, môže to mladšie vždy "podediť", takže je to aj ekonomickejšia voľba. Látkové plienky sú vyrobené z mäkkých materiálov, ktoré sú šetrné k detskej pokožke. A o výhodách by sme sa mohli baviť oveľa dlhšie. Samozrejme, nebudeme sa tváriť, že látkové plienky majú iba výhody, nájdu sa aj nevýhody. Na začiatok to môže byť vysoká investícia, plienky koniec koncov ani nemusíte používať, najmä ak nie ste si istá, ako ich používať.

Súťažte s nami!

Chcete sa zapojiť do našej súťaže? Ak áno, poďme si spolu prejsť podmienky súťaže.
  1. Na Feedo.sk si vyberte zo širokej ponuky výrobkov Bamboolik* to, čo by ste chceli vyhrať. 
  2. Vložte URL výrobku do komentára pod článkom. 
  3. K URL pripojte odpoveď na otázku "Máte skúsenosť s látkovaním? Ak nie, prečo chcete začať? Ak áno, čo sa vám na látkových plienkach páči najviac?"

Výhercu vyberieme 9.5 2017 a výsledky si budete môcť prečítať v tomto článku 10.5 2017. 

Ako výhercu vyberieme? Použijeme generátor náhodných čísel. Každý sa môže odoslať do súťaže iba jeden komentár. Výhra bude odoslaná šťastlivcovi v najbližšej objednávke. * Hodnota výrobku nemôže presiahnuť 100€, pričom výrobok môžete vybrať vždy len jeden.

Máme výhercu!

Výherný komentár je od Lindy, ktorá má problémy s bežnými plienkami, preto by chcela skúsiť látkovky. Random generátor sa na ňu usmial a my Linde gratulujeme! Linda 1.5.2017 (20:16)  https://www.feedo.sk/bamboolik-latkove-plienky-ai2-denna-testovacia-sada-batola-biela-polkruhy/ S takýmito látkovými plienkami nemám bohužiaľ slúsenosti. Skúšala som také tie zdedené z 90tych rokov ( ešte po mne) a len som prala a prala čo som v šestonedelí moc nezvládala. Momentálne používame jednorazové plienky, ale maličká z nich máva dosť často podráždený zadoček :/ takže by som sa rada vrátila k látkovým a vyskúšala niečo modernejšie avšak financie mi to zatiaľ neumožnili a pretoje táto súťaž ako dar z neba. Tešíme sa na vaše odpovede!