Vychytávky pre moderné mamičky- mäkká kvetinka do vane!

Vychytávky pre moderné mamičky- mäkká kvetinka do vane!>
Kvetinky do kúpeľa Blooming Bath som prvýkrát videla v televíznom programe, ktorý predstavoval vychytávky pre moderné mamičky. Môj prvý dojem nebol najlepší - zase ďalšia zbytočnosť. Ale povedala som si, že to skúsim a kytičku otestujem. A ako to dopadlo? Prvé čo ma prekvapilo, bola veľkosť kvetinky. Hoci sa to podľa obrázkov nezdá, je naozaj veľká. "Okvetné lístky" sú spojené so stredom, ktorý je na dotyk veľmi mäkký, pružný a jemný.

Prvý kúpeľ

Počas prvého kúpania sa ukázalo, že kvetina absorbuje veľké množstvo vody, takže sme museli trochu dopúšťať. Avšak malému Karlovi sa to páčilo a bolo vidieť, že má pohodlie. Dieťa tak môže odpočívať počas kúpeľa a navyše vo vani nekĺže a tak je kúpanie oveľa jednoduchšie aj pre rodičov. [embed]https://youtu.be/iWPqWwyJ5NU[/embed] Po kúpeli musí kvetinka samozrejme uschnúť. Pokiaľ ako my nemáte sušičku, musíte ju vyžmýkať a vyvesiť. V lete na slniečku nie je problém, ale v zime to predsa len trochu trvá. Našťastie má kvetinka antibakteriálnu úpravu a nie je potrebné sa obávať plesní a podobných nepliech. Raz za čas je určite rozumné kvetinku vyprať v práčke.

Ako sa osvedčila?

Teraz používame kvitnúci kúpeľ ku každému kúpeľu. Zvykli sme si na nej obaja a už by sme nemenili. Skúšali sme aj plastové protišmykové podložky, ale mäkkučkej kvetinke sa nič nevyrovná. bloomingbath2 V lete sme dokonca kvitnúci kúpeľ vzali na dovolenku do talianskeho kempu a tam sa nám osvedčila snáď úplne najviac. Malého sme mohli pohodlne vykúpať v umývadle a nemuseli sme so sebou ťahať vaničku. Je mi trochu ľúto, že sme kvetinku nekúpili hneď po narodení - vtedy ju totiž využijete asi najviac. Som si ale istá, že aj my pre ňu budeme mať veľké využitie. Ostatným mamičkám ju teda môžem len odporučiť!

Aké výrobky sú v recenzii?

bloomingbath3 Na Feedo.sk si môžete vybrať z niekoľkých farebných variant:
  • Kvitnúca kúpeľ ružová - KLIK
  • Kvitnúca kúpeľ žltá - KLIK
  • Kvitnúca kúpeľ limetková - KLIK