Víťazka Mamablog roku doporučuje: TOP 10 výrobkov na Feedo.sk

Víťazka Mamablog roku doporučuje: TOP 10 výrobkov na Feedo.sk>
Populárna bloggerka Tereza, ktorá vystupuje pod menom Madame Coquette, pre vás vybrala 10 najlepších výrobkov, ktoré by mala mať doma každá mamička. Terka vyhrala tohtoročný ročník súťaže o ten najlepší Mama blog roka. Pokiaľ ju ešte nepoznáte, trochu vám ju predstavíme! U mamičiek je obľúbená kvôli svojim názorom, krásnym fotkám dvoch krásnych detí (Loly a Alana) a kreatívnych nápadov. Na jej blogu nájdete množstvo návodov - napríklad na ručne maľovaný porcelánový set alebo duplo na cesty.

Na konci článku sme pre vás navyše pripravili odmenu. Čítajte a dozviete sa viac!

Čo Madame Coquette doporučuje?

"Maminky, vybrala som pre vás veci, ktoré som mala alebo stále mám, používám a kupujem a mám ich naozaj rada, skutočne sa mi osvedčili a rada ich doporučím aj ostatným."

1. SUMMER INFANT Zavinovačka SwaddleMe S - ružová súprava 3 ks (KLIK) "Zavinovačka typu SwaddleMe je stávka na istotu! Pomáha novorodencom lepšie spať a upokojiť sa po náročných dňoch. A tie nádherné vzory!"

2. Hristina Prírodný šampón a telové mydlo pre bábätká (KLIK)

"Ja aj deti používame takmer výhradne prírodnú kozmetiku. Značka Hristina patrí medzi moje najobľúbenejšie, pretože rešpektuje citlivú detskú pokožku a je 100% prírodná."

3. BABYMOOV Multifunkčný prístroj Nutribaby Cream (KLIK)

"Tento prístroj mám doma už rok a používam ho takmer denne. Uľahčí veľa práce a ľahko v ňom pripravíte všetko od prvých príkrmov až po zdravú stravu pre väčšie deti. Okrem jedla v ňom pripravujeme napríklad aj detské koktaily a smoothie." Recenziu na tento prístroj aj so skvelými receptami nájdete TU.

4. BAMBOOLIK Nočná nohavičková látková plienka, súprava 3 ks (KLIK)

"Vyskúšala som s deťmi niekoľko druhov nočných látkových plienok a tieto od Bambooliku mám najradšej, pretože majú stay-dry vrstvu, vďaka ktorej zadoček bábätka zostáva celú noc suchý a zároveň vydrží mäkká aj po dlhodobom používaní."

5. BABYBIO Croissance 3 rastové mlieko v prášku (KLIK)

"Ak z akéhokoľvek dôvodu prestanete dojčiť a začnete sa obzerať po dojčenskej výžive, určite vyskúšajte mlieko Babybio, ktoré ako jedno z mála neobsahuje palmový olej a väčšina surovín na jeho výrobu pochádza z ekologického poľnohospodárstva. Zdá sa byť drahšie, ale v skutočnosti vám jedna plechovka vďaka obsahu 900g vydrží dlhšie, než u iných značiek. "

6. Lodger Multifunkčná osuška Swaddler balenie 2ks - Grey / White (KLIK)

"Táto geniálna vecička vyzerá ako obyčajná bavlnená plienka, ale v skutočnosti je to úplne multifunkčná záležitosť. Swaddler je veľký kus veľmi príjemnej elastickej a savej bavlnenej látky. Máme ich doma hneď niekoľko a používame ich ako osušky, letné prikrývky, prestieradlo, podložku či slnečnú clonu a keď bol Alánok malý, mával ho aj ako zavinovačku. Najviac ho oceníte na cestách a dovolenkách, pretože nezaberie skoro žiadne miesto a pritom vám nahradí plno iných vecí. "

SWCTH60011008-8717729898710

7. AVENUE MANDARINE Sada hier pre deti od 3 rokov (KLIK)

"Chytré hry od značky Avenue Mandarine sme si s Lolinkou obľúbili už dávno kvôli ich kvalitnému spracovaniu a vtipnému dizajnu. Táto konkrétna sada obsahuje 4 rôzne hry pre deti od 3 rokov, nájdete u nich ale sady hier aj pre ďalšie vekové kategórie"

8. NATY NATURE Babycare ECO Sensitive 56 ks, bez vône - vlhčené obrúsky (KLIK)

"Vlhčené obrúsky používame väčšinou len na cestách, ale keď nejaké potrebujeme, vždy siahnem po týchto 100% rozložiteľných eko obrúskoch od značky Naty."

9. ERGOBABY Set Bundle of Joy Lucky Olive Star (KLIK)

"Bez nosidla alebo šatky si neviem predstaviť prvé mesiace materstva. Nosič je ale praktický aj neskôr, hlavne na väčšie výlety, pri ktorých sa unaví aj hociktoré trojročné dieťa. Trebárs ergonomické nosítko Ergobaby patrí medzi najkvalitnejšie a navyše sa vyrába v množstve krásnych vzorov."

10. Fill 'N' SQUEEZE Sada sáčkov (KLIK)

"My sme jednoducho cestovatelia a toto je ďalšia geniálna vec na cesty, ktorú používame už od prvej veľkej cesty s Lolinkou. Jednorazové kapsičky sa síce dajú zaobstarať na každom rohu, ale nie sú práve ekologické a navyše nemajú ani veľké množstvo príchutí. Do týchto si môžete dať čokoľvek - od jogurtu po domáce desiaty, používať ich opakovane a zvlášť pri dlhej ceste autom je to pre mňa neoceniteľný pomocník. "

Nakúpte výhodne

Inšpirovali vás odporúčané výrobky? Ak si jeden z nich objednáte (platí aj na inú farbu) a vaša objednávka prekročí 39 eur, získate 4 eurá v kreditoch späť! Stačí, keď do poznámky k objednávke napíšete heslo "Coquette". Kredity sa vám do 10 dní objaví na účte. Táto akcia platí do 7.7.2016. Nezabudnite sa mrknúť na blog Madame Coquette!