Užite si leto s tou správnou kozmetikou!

Užite si leto s tou správnou kozmetikou!>
Priznám sa, že som od narodenia Terezky nemala čas na cvičenie ani na to, aby som bola každý deň skvele pripravená alebo vyzerala sviežo ako po osemhodinovom spánku. Pri deťoch to proste vždy nejde. Ale s prvými teplými dňami som sa rozhodla, že pre seba už musím začať niečo robiť. Začala som pátrať po kozmetických vymoženostiach, ktoré mi to uľahčia. Poďte sa pozrieť na moje letné triky.

Vlasy

Ak si ich farbíte, poozerajte sa po šampóne, ktorý je určený špeciálne pre farbené vlasy a oživí ich. Rozdiel je potom naozaj poznať.S908414-4103040908414 Dobrá rada na leto? Umývajte si vlasy vyživujúcim či hydratačným šampónom, alebo kokosovým olejom. Raz za čas využite aj nejakú domácu masku alebo kondicionér, ktorý dávajte ku končekom, nie na celú dĺžku. Vlasy si nechajte voľne uschnúť. Horúci vzduch ich oslabuje. Raz za deň si ich poriadne prečešte od končekov hore. Experimentovať môžete tiež s rôznymi účesmi, leto je pre to ideálne. Inšpiráciu nájdete napríklad na Youtube.

Tvár

Priznám sa, že v lete make-up nepoužívam. Mám pocit, že moju pleť zbytočne zaťažuje a namáha. Radšej zvolím jemné opálenie, ktoré získam na prechádzke s dcérkou. Ak si ale život bez make-upu nedokážete predstaviť, voľte radšej ľahšie textúry, prípadne sa poraďte s kozmetičkou alebo v špecializovaných obchodoch. Vhodnou voľbou na leto sú tiež BB krémy. Bez čoho nemôžem existovať je hydratačný krém s UV faktorom a kvalitný očný krém. Po prebdenej noci si hneď pripadám lepšie. Po celom dni pleť vyčistím micelárnou alebo pleťovou vodou.

Telo

Po pôrode mi zostali strie na zadku aj stehnách. Moja pokožka bola na dotyk tvrdá a vôbec sa mi nepáčila. Skúsila som gél na zadok a stehná, začala som cvičiť a večer dávam pozor, aby som nejedela pečivo a sladké. Moja pokožka sa ako zázrakom zmenila, je pevnejšia a hladká. Skúste si na seba nájsť čas - poďakuje vám za to vaše telo i myseľ.

Nohy8187006-5052197043839

V lete by chcela mať hladké nohy asi každá z nás. Ja používam depilačné peny a krémy sa žiletkami. Mám veľmi citlivú pokožku a deň po holení je pre ňu najhorší. Pomáha, keď si nohy ráno aj večer natriete hydratačným krémom. Na päty sa mi osvedčil elektrický pilník Scholl. Ušetrí vám to čas na pedikúre a päty sú na pohľad aj na dotyk oveľa príjemnejšie.

Krása vnútri

V lete je veľmi dôležité piť dostatok tekutín, takže ak na to zabúdate, napíšte si to. Čím viac tekutín, tým bude vaša pleť zdravšia a krajšia. Mne sa osvedčilo nosiť pri sebe fľaštičku s objemom 750 ml. Viem, že počas dňa musím vypiť ideálne tri. Doprajte si tiež čerstvé ovocie, orechy a jogurty. Budete sa cítiť lepšie a vďaka slniečku tiež naberiete vitamín D. Samozrejme nezabúdajte na kvalitnú opaľovaciu kozmetiku. Tip - otestovali sme pre vás 9 opaľovacích krémov: [embed]https://www.youtube.com/watch?v=3j-PCH4IXmA[/embed] Aké sú vaše tajomstvá, ktoré radi používate?

Výrobky v článku: