Trénujte jemnú motoriku deti - s Veselými rybičkami to pôjde jednoducho!

Trénujte jemnú motoriku deti - s Veselými rybičkami to pôjde jednoducho!>
Neviete, ako u detí trénovať jemnú motoriku a trpezlivosť? Skúste si objednať Magnetickú hru Veselé rybičky od značky SCRATCH a pôjde to formou zábavy. A nás to s Adelkou veľmi baví! Hra nám prišla v peknej modrej krabičke v tvare rybičky. Vo vnútri krabičky boli dve dverevné udice– jeden má na konci magnet v modrej farbe a drurybickyhý v oranžovej farbe. Takže každý rybár hneď spozná svoju udicu. Jedna polovička krabičky má vo vnútri iba modrú farbu a druhá má nakreslené morské dno. Je škoda, že to nemajú obe časti rovnaké, pretože ak by sme mali dve deti a každé by chcelo loviť vo svojom rybníku, budú sa o ne hádať :) Veselé rybičky od firmy SCRATCH si môžete kúpiť v našom e-shope! 

Aká farba bude vaša obľúbená? Adelka tú svoju už má!

Dôležitou súDSC_8592časťou tejto hry sú drevené rybičky, ktorých bolo v krabičke 12. Každá rybička má na sebe z prednej strany magnet a líšia sa od seba farebne. Našej Adelke sa najviac páči růžovofialová rybička s pásikmi a ružovofialový rybička s bodkami. Iné rybky ani nechce loviť J Z druhej strany každej rybičke je napísané číslo od 1 – 6 a je tam nakreslený rovnaký počet rybičiek. Tieto čísla môžu slúžiť ako body za ulovené rybičky alebo každý rybár dostane svojich šesť rybičiek.

Zábava pre celú rodinu - bez ohľadu na vek!

Při tejto hre je uvedený vhodný vek od 18 mesiacov, ale myslím, že šikovnejšie deti to zvládnu hrať aj skôr. Horná veková hranica nie je uvedená, s hrou sa zabavia aj rodičia, aj prarodičia. My s Adelkou vydržíme chytať ryby dlho. https://youtu.be/2p6TmfetMss Premýšľate aj vy nad hračkou pre svojho drobca? Pozrite SEM, možno niečo vyberiete! Viac hračiek od firmy SCRATCH v našom e-shope.