Tipy na darčeky od Feedo.sk: Čím potešíte nastávajúcu mamičku?

Tipy na darčeky od Feedo.sk: Čím potešíte nastávajúcu mamičku?>
Máte v rodine či v kruhu priateľov nastávajúcu mamičku a neviete, čo by ju potešilo pod vianočný stromček? Dilemu sme za vás vyriešili vo Feede a vybrali sme to najlepšie, najkrajšie a najpraktickejšie, čomu by sa mohla potešiť.

Pre mamičku

Motherhood Tehotenský vankúš Kým je mamička ešte 2v1, určite ocení najmä praktické veci, ktoré jej však ostanú aj do budúcnosti. Ak teda doma ešte nemá tehotenský vankúš vedzte, že to je niečo, čo naozaj ocení. Nielen ak už bude mať bruško väčšie, ale aj pri prvých spoločných chvíľkach pri dojčení. Nás najviac zaujal tento od Motherhood s modrými vetvičkami. Naozajstný dizajnový doplnok. Praktickým darčekom môžu byť aj tehotenské legíny do značky Cariwell (dostupné v rôznych veľkostiach), ktoré skvele podoprú bruško. Ak si netrúfate odhadnúť veľkosť, podarovať mamičke môžete aj našu darčekovú poukážku :-) Nech si sama vyberie veľkosť a zablúdiť môže aj do sekcie so spodnou bielizňou! Ak si netrúfate na „veľké darčeky“ a skôr chcete tehotnú kamarátku potešiť drobnosťou, skúste siahnuť po najnovšom trende – príveskoch určených pre budúce mamičky. Petite&Mars Bola treePrívesok od Petite&Mars Bola tree je jednoduchý, štýlový, no najmä skrýva v sebe maličkú hrkálku, ktorá pri chodení vydáva zvuk. Dieťa už od 20. týždňa vníma zvuky a ak ho bude počuť častejšie, bude pôsobiť upokojujúco.Náramok Proud mama Po narodení hrkálku používajte naďalej, dieťaťu bude pripomínať prijemný pobyt v brušku. Tieto prívesky pozná mnoho kultúr po celom svete, Mayovia v Mexiku i kmene na Bali. Niektorí ich dokonca považujú za privolávačov strážnych anjelov. Podobným módnym doplnkom môže byť náramok s nápisom „Proud mom“ od rovnomennej značky, ktorú ocenia všetky mamičky, pretože vyjadruje to, na čo je každá mama najviac pyšná!

Aké darčeky odporúča herečka slovenského pôvodu Andrea Růžičková? Pozrite sa na jej tipy! 


Praktický darček

Avent parný hrniec s mixérom Ak chcete potešiť budúcich rodičov niečím drahším, skúste sa zamerať na elektroniku. Aj tu je pole pomerne široké, elektronika nie je iba pestúnka, patria sem aj roboty na prvé príkrmy alebo ohrievače fľaše. Do kuchyne patria napríklad aj stojany na sušenie fliaš. Chicco ohrievač fliaš Osobne najradšej máme Avent parný hrniec s mixérom. A viete prečo? Práve preto, že doň vložíte surovú zeleninu či rybku, mixér ho na pare uvarí, vy potom otočíte nádobku a jedlo rozmixujete na kašičku. Jednoduché, rýchle a praktické. Tomu sa nejedna mamička určite poteší! Druhým praktickým pomocníkom je Chicco ohrievač dojčenských fliaš Home.  Skvelé na ňom je, že nie je príliš drahý, je úsporný a mamičku počas zohrievania upozorní, že program ohrievania skončil. Plus, sám sa vypne, ak by na to rodičia zabudli.Tula Carrier

Pre spoločné chvíľky

Lodger šatka na nosenie Ak sa rozhodla tehuľka vo vašom okolí pre nosenie, v ponuke máme niekoľko značiek nosítok, ktoré sa vám isto budú páčiť. Medzi dizajnové kúsky nepochybne patrí nosítko Tula Free to Grow Carrier. Značka Tula učarovala aj herečke a mamičke krásneho synčeka Andrejke Kerestéšovej. Jednoduché prevedie má Chcicco nosítko v kombinácii denimu a cyklaménovej farby. Ak chce budúca mamička pred nosením uprednostniť šatkovanie, vybrali sme túto krásnu modrú šatku od značky Lodger. Čo myslíte, čo jej bude viac vyhovovať?

Darčeky pre novorodenca vybrala česká moderátorka rádia Spin Ivana Fancy Kulhánková. Páči sa Vám jej výber? 


Doplnky ku kočíkom

Lodger fusak Kočík je položka, ktorú si nastávajúci rodičia budú kupovať sami. Oni rozhodujú o mnohých veciach, ktorý by kočík mal spĺňať, vy sa môžete „vyblázniť“ v tom, čo ku kočíku môžete dokúpiť. Od hračky, deky, podložky, po fusaky. Je toho naozaj veľa! ODENWÄLDER Fusak S fusakmi sa môžete vyhrať, naozaj záleží iba na vás...alebo teda na vkuse mamičky, ktorý isto poznáte. Predtým, ako sa pustíte do výberu fusaku, odpovedzte si na základné otázky: Akej farby bude kočík? Má rada mamička luxusný dizajn alebo uprednostní niečo hravé a detské? V akom čase budú fusak používať? Potom už je rozhodovanie o niečo jednoduchšie. Ak mamička preferuje jednoduché farby, fusaky od G - Mini  sú vhodnou voľbou. Pre trošku hravé fusaky si prezrite ponuky od ODENWÄLDER alebo od Lodger. Motherhood Zavinovačka

Pre krajší spánok

V poslednej dobe sú stále obľúbenejšie hniezda pre novorodencov. Sú praktické, dieťa v nich môže spať v postieľke, v kočíku, môžete ho mať pri sebe na gauči, vždy je v bezpečí a na mäkučkom podklade. Zaujímavo riešené sú napríklad tieto od T-Tomi. Stačí si vybrať farebnú kombináciu. T-TOMI Hniezdo Ak mamička nepodedila zavinovačku, ktorú používala jej mamina, aj tento pomocník je vhodný a ako fusaky či hniezda, aj zavinovačky nájdete v rôznych farebných prevedeniach. Summer Infant dokonca v dvojpacku! Ak ste skôr za niečo klasické, skúste zavinovačky od Motherhood.

Tak, čo by ste vybrali? Dajte nám vedieť do komentárov!