Svietiaci kamoš do postele pre sladké sny vášho zlatíčka!

Svietiaci kamoš do postele pre sladké sny vášho zlatíčka!>
Hľadáte pre vaše dieťatko plyšáčika, s ktorým sa mu bude krásne zaspávať? Potom pre vás máme tip - plyšáka od značky Summer Infant. My sme otestovali ovečku, ale vybrať si môžete aj z ďalších zvieratiek. A nie sú to len také obyčajné zvieratká. Svietia rôznymi farbami a vedia prehrávať niekoľko melódií.

Ako sa nám ovečka osvedčila?

Naša Lily si ju obľúbila od prvého okamihu. A tak u nás doma spokojne žije už mesiac a žiadnu noc nechýba v postieľke. Musím povedať, že som si spočiatku nebola istá, či ovečka nebude mať opačný účinok a bude naozaj fungovať ako uspávanka. Našťastie sa nič také nestalo. Keď príde čas na spanie, otočí Lily ovečku tak, aby premietala hviezdičky a planéty a sama si vyberie z piatich melódií. Potom už zavrie oči a už len sleduje.ovecka1 Melódia môže byť uspávanka, zvuk tlkotu srdca a ďalšie prírodné zvuky. Projektor na chrbátiku zobrazuje hviezdičky a vybrať si môžete z niekoľkých farieb (modrá, zelená, oranžová). ovecka-barvy Pokiaľ má niekto dieťa, ktoré má problémy so zaspávaním, myslím si, že by ovečka mohla pomôcť. Výhodou je, že sa po uplynutí nastaveného času sama vypne (vypnúť sa môže po 15, 30 alebo 45 minútach).

Sladké sny

Musím povedať, že je ovečka Summer Infant výbornou alternatívou k tradičným detským lampičkám. Ovečka funguje na tužkové batérie a prekvapivé je, že je veľmi ľahká. Ostatným mamičkám určite odporúčame!

Aké zvieratká si môžete vybrať?

summerinfant druhy Pokiaľ práve nefandíte ovečkám, môžete si vybrať nejaké iné zvieratko - ponuka je naozaj široká.