Svetielko Pabobo do izbičky: Aby dieťa zaspávalo bez plaču a strachu!

Svetielko Pabobo do izbičky: Aby dieťa zaspávalo bez plaču a strachu!>
A je to tu! Konečne nastal ten správny čas aj v našej rodine a Pauli začala spávať vo svojej izbe s novou posteľou a kopou hračiek. Dnes pre vás testuje Monika s Pauli  V kútiku duše som závidela kamarátkam, keď mi rozprávali ako ich už 18 mesačné detičky spinkávajú v noci samé vo svojich izbách a to moje dietko sa akosi stále nechcelo od nás z postele odlepiť. Trvalo nám to naozaj dlho, ale keďže každá malá osobnosť má iné potreby, nebrali sme to s manželom tragicky, hoci úprimne poviem, že sme už aj my túžili po „spálňovom súkromí“ .

Nebolo to jednoduché

super-nomadeNebolo to úplne jednoduché, no dôležité pre mňa bolo, že Pauli z vlastného rozhodnutia začala chcieť spávať sama vo svojom kráľovstve. Veľmi nápomocná nám bola a stále je nočná obloha od značky Reer - My magic StarLight. Hviezdnu oblohu rovno nastavujem na najdlhší interval svietenia a to 60 minút, po ktorom sa automaticky vypne. Zvuky nezapínam. Vďaka funkcii zastavenia určitej farby osvetlenia si Pauli vyberie, ktorá farba jej dnes bude svietiť a tú nastavíme. A takto nám to krásne funguje. Ale predsa tu bol ešte jeden problém a tým bolo nočné prebudenie sa v tme a samote... Jednoznačne sme museli vymyslieť riešenie, aby sa Pauli necítila po prebudení stratená. Naším riešením je PABOBO Automatické nočné svetlo Super Nomade.

Nenechajte svoje dieťa báť sa - vyberte si Pabobo

Značka PABOBO a jej portfólio produktov vzniklo presne pre jediný cieľ, aby sa detičky v noci cítili bezpečne s malým svetielkom, ktoré si môžu poprípade zobrať so sebou a zvládnuť všetko “ako veľký” aj bez pomoci rodičov. Značka PABOBO pochádza z Francúzska a riadi sa modernými trendami s využitím najmodernejších technológii s led dobíjateľnými svetlami bez použitia batérií. Svetielko, ktoré sme si na testovanie vybrali my, má z môjho pohľadu naozaj veľa predností. pabobo*V prvom rade je automatické, takže sa pri znížom osvetlení v miestnosti samé zapne a rovnako sa aj samé vypne, keď už je svetla dosť. *Pri výbere bolo pre mňa veľmi dôležité aj to, že práve táto lampička má dve intenzity svietenia. Preferujem čo najjemnejšie svietenie v izbe počas spánku, takže som si mohla vybrať režim, ktorý nám vyhovuje. *Výdrž batérie na jedno dobitie je až 200 hodín práve pri režime jemného svietenia. Pri zvýšenej intenzite svietenia je tento čas skrátený približne na tretinu. Keďže svetlo sa zopne automaticky podľa intenzity osvetlenia v miestnosti, je pre mňa z pohľadu užívateľa dôležité, aby som lampičku nemusela nabíjať “každý druhý deň”. Zatiaľ nám v priemere vychádza, že ju nabíjame každé dva týždne. Vďaka maličkému displeju indikátora stavu batérie si viete pozrieť, kedy treba lampičku už dať nabiť, aby bola na noc opäť pripravená. Nedá sa mi poznamenať, že počas jesenných sychravých dní nám svetielko svieti aj počas dňa. Samozrejme má aj funkciu manuálneho vypnutia. Všetko sa ovláda jediným tlačidlom umiestneným zo zadnej strany. V návode sa dočítate, že pred prvým použitím treba batériu nabíjať po dobu ôsmych hodín. Potom je čas nabíjania už kratší. Nabíja sa pomocou mikro USB. pabobo komplet*Výrobca, taktiež rodič ako som sa dočítala, myslel naozaj na rôzne situácie, ktoré môžu nastať a nadizajnoval svetielko tak, že jeho veľkosť je akurát do malých ručičiek. Dieťatko sa s jeho pomocou môže zahrať na “veľkého” a posvietiť si ním v noci na cestu z izbičky napríklad na toaletu alebo možno do spálne rodičov. Je totiž zaoblené, nemá žiadne hrany a aj keď doňho trochu buchnete, tak nepadne, len ho rozhojdáte. Toto svetielko nie je vodotesné a nie je to ani hračka, takže sa treba vyvarovať pádom z väčších výšok, aby sa nepoškodilo. Vyrába sa v štyroch farebných variantách s motívom hrocha, kravičky, zajka a psíka.

A čo my s Pauli na to?

U nás doma sa veľmi osvedčilo a sme s ním naozaj spokojné. Pauli sa s ním už necíti pri nočnom prebudení taká osamelá. Jeho cena je vyššia, ale nepovažujem to za mínus, pretože je vyrobené z certifikovaných materálov a pod najvyšším dohľadom pri výrobe. Preto môžem zaspávať pokojne s dobrým pocitom, že je moje dieťa v bezpečí, aj keď ho nechávam v izbe v podstate s elektrickým zariadením, čo je pre mňa ako matku úplne to najpodstatnejšie.