Seminár s Feedo.sk: Bezpečnosť novorodenca pre všetky tehulky!

Seminár s Feedo.sk: Bezpečnosť novorodenca pre všetky tehulky!>
Seminár Bezpečnosť novorodenca je jedným z najobľúbenejších seminárov, ktoré sme v Bratislave privítali. Prichádzame s novým termínom a tešíme sa na vašu účasť!

Ohlasy na seminár Bezpečnosť novorodenca

Pýtali sme sa mamičiek, ako sa im seminár páčil. Je pre nás dôležitá spätná väzba, preto sme sa potešili nie len pochvalným slovám, ale aj konštruktívnej kritike. Najviac mamičky ocenili fakt, že sa dostali k prehľadným a užitočným informáciám, ktoré dovtedy nevedeli. Všetky prišli s rovnakým zámerom - pripraviť sa na to, čo by mohlo stať. Veríme, že s informáciami, ktoré mamičky dostali, budú dostatočne pripravené a že ich nič nezaskočí. Preto sme sa spolu s pani doktorkou rozhodli, že si "seminárový" maratón zopakujeme a prinášame nový termín. Stretneme sa v druhú májovú v nedeľu v srdci Bratislavy.

Nový termín v Bratislave

Nezúčastnili ste sa minulého seminára? Nevadí, máme pre vás nový termín!

Kedy?

10.2 2018 - t.j sobota

O koľkej?

od 12:15 -14:15

Kde?

Stretneme sa v obľúbenom Monsters Cafe and Bar na Rusovskej ceste 50-56 v Bratislave. 


Čo sa na kurze naučíte?

Obsah seminára je pestrý. Pani doktorka vám vysvetlí, prečo je dôležitý výber pediatra, prečo by ste mali svojmu lekárovi dôverovať a či je lepšie dať na referencie alebo na vlastný pocit. Pobavíme sa o tom, čo je dôležité mať doma ešte pred narodením dieťaťa, čo by mala obsahovať lekárnička, ktorú je podstatné mať vždy po ruke. Svoje odborné názory poskytne pani doktorka aj na asi najdiskutovanejšiu tému a tým je očkovanie. Bezpečnosť novorodenca je samozrejme najmä o prvej pomoci - dozviete sa, ako sa správať, ak dieťa požije niečo, čo by nemalo, ako sa správať pri prehriatí, čo robiť, ak sa dieťa popáli. Ako reagovať, ak dieťa vdýchne cudzie teleso? Ako dieťa resuscitovať? To všetko sa dozviete, ak sa na náš seminár prihlásite! Pripravte si otázky, pani doktorka na ne veľmi rada odpovie.

Kto nás bude kurzom sprevádzať?

Odborník na slovo vzatý. V Čechách sa osvedčila pani doktorka MUDr. Michala Kňezková. Viac o nej si môžete prečítať na jej blogu. Adresu blogu nájdete tu

Čo si domov odnesiete?

Okrem vedomostí, ktoré vám pomôžu a možno vás aj upokoja, vám ostane manuál, brožúrka toho, čo všetko ste sa naučili. „Preškolenie“ završíme certifikátom, ktorý vám bude pripomínať, čo všetko ste sa naučili.

3 veci, ktoré vás budú isto zaujímať

  • Prihlasujte sa elektronicky 
Prihlásiť sa môžete na emailovej adrese : seminar@feedo.sk
  • Cena semináru 
Cena semináru je 10€. V cene je manuál, ktorý vám ostane, certifikát o absolvovaní.
  • Počet miest je obmedzený! 
Bohužiaľ, naše priestory sú obmedzené, takže sa prihlásiť môže maximálne 15 mamičiek *Ak by ste chceli ísť s dieťaťom, nie je problém, v priestoroch sa nachádza aj veľká detská herňa!