Seminár "Manuál prvej pomoci" exkluzívne na Slovensku: Prihláste sa!

Seminár "Manuál prvej pomoci" exkluzívne na Slovensku: Prihláste sa!>
V Čechách sme sa so seminármi rozbehli a u mamičiek sú veľmi obľúbené. Prečo teda neusporiadať nejaký aj na Slovensku. Feedo.sk prináša exkluzívne na Slovensko dva semináre - jeden zameraný na bezpečnosť dieťaťa a jeden zameraný na prvú pomoc. Na ktorom sa s našimi vernými čitateľkami uvidíme? Semináre majú v Českej republike veľký úspech, mesačne sa na nich preškolí viac ako 100 mamičiek. Chcete medzi spokojné mamičky patriť aj vy? Prečítajte si, čo si o seminári o prvej pomoci myslí mamička Pavla. „Téma prvej pomoci a v prvom rade prvej pomoci dieťaťu je pre mňa ako maminku aktuálna a závažná. Tento seminár by som odporučila navštíviť všetkým. Keď si spomeniem na ukážky z prvej pomoci, ktoré nás učili na základnej či strednej škole, musím s veľkým smútkom povedať, že som si toho moc nepamätala a to, čo mi v hlave ostalo, boli zastaralé metódy, inokedy mix viacerých postupov. Hlavne som si uvedomila, že prvá pomoc dieťaťu sa v mnohých prípadoch líši." 

 Uvidíme sa 24.3 2017 od 13:00 - 15:00 v Centre Rafael v Ružinove!


Samotný kurz bude trvať dve hodiny a pomyselne by sme ho mohli rozdeliť na dve časti. V prvej polovice to bude skôr prednáška, naša pani doktorka vám vysvetlí všetko potrebné. Budeme sa baviť o prvej pomoci a jej zásadách, o tom, ako sa prejavuje otrava, ako sa správať, ak dieťa krváca, ako resuscitovať dospelých ale aj deti. Viac prezradiť nemôžeme. V druhej časti sa zameriame na praktické ukážky a nasledovať bude diskusia, kde je priestor na vaše zvedavé otázky.

Kto bude kurz viesť?

Odborník na slovo vzatý. V Čechách sa osvedčila pani doktorka MUDr. Michala Kňezková. Viac o nej si môžete prečítať na jej blogu. Adresu blogu nájdete tu.

Kedy sa bude konať seminár?

Najpodstatnejší je samozrejme dátum. Seminár "Manuál prvej pomoci" sa bude konať 24.3 2017 od 13:00 - 15:00 

Kde sa bude seminár konať?

Seminár s názvom "Manuál prvej pomoci" sa bude konať v Ružinove, konkrétne v Centre Rafael. Presná adresa: Narcisová 5, 821 01 Bratislava.

Čo si domov odnesiete?

Okrem vedomostí, praktických rád, ako pracovať s dieťaťom, ak sa mu niečo stane, vám ostane na kurz spomienka v podobe praktického manuálu, kde vždy nájdete všetko potrebné. "Preškolenie" zavŕšime certifikátom, ktorý vám bude pripomínať, že ste sa niečo nové naučili.

Prečo by ste sa mali semináru zúčastniť?

Byť pripravený je základ úspechu. Odkedy sa dieťa narodí, mamičky aj oteckovia sú vždy v strehu. Strach sa stane súčasťou života a so strachom treba bojovať. Ak sa chcete pripraviť na rôzne situácie, ktoré súvisia s denno-denným životom drobca, ak chcete byť pripravení na rôzne "katastrofy", ktoré veríme, že sa vám vyhýbajú, náš seminár je ako stvorený pre vás. V kritických situáciách budete vedieť pohotovo reagovať a to je na nezaplatenie!

3 veci, ktoré vás budú zaujímať

  • Prihlasujte sa elektronicky 
Prihlásiť sa môžete na emailovej adrese: seminar@feedo.cz Na našej faceboovskej stránke budú vytvorené udalosti, tie ale neberte ako záväzné prihlásenie. Prihlásiť sa môžete iba elektronicky.
  • Cena semináru 
Cena semináru je 12€. V cene je manuál, ktorý vám ostane, certifikát o absolvovaní.
  • Počet miest je obmedzený! 
Bohužiaľ, naše priestory sú obmedzené, takže sa prihlásiť môže maximálne 15 mamičiek.