Seminár: Ako a kedy začať s prvými príkrmami?

Seminár: Ako a kedy začať s prvými príkrmami?>
Prvý rok života dieťaťa je z hľadiska výživy veľmi dôležitý. Svetová zdravotnícka organizácia odporúča všetkým mamičkám plne dojčiť do šiesteho mesiaca, od siedmeho potom postupne začať s príkrmami. A tu sa vynára množstvo otázok, na ktoré sa neraz ťažko hľadajú odpovede. A práve pre všetky mamičky sme pripravili tento seminár!

Pre koho je kurz určený?

Hoci je názov kurzu "Ako na prvé príkrmy", nebojte sa prísť aj s bábätkom, ktoré už na príkrmoch je, no vy ste bez inšpirácie na nové kombinácie, nové chute. Neviete presne, čo s čím kombinovať, ako príkrmy dochucovať? Neviete, od kedy je vhodné kravské mlieko, kedy zaradiť do stravy lepok, ako postupovať pri väčších alergénoch? Všetky tieto informácie, ale aj mnoho zaujímavých inšprácií sa dozviete na našom seminári!

Základné informácie, ktoré potrebujete vedieť!


Kedy? 

26.01 2018

O koľkej?

Seminár začína 9:30 a potrvá dve hodiny. Prosíme vás o dochvíľnosť :-)

Kde? 

Stretneme sa v Monsters cafe and Bar na Rusovskej ceste 50 - 56 v Bratislave - časť Petržalka. Viac o našom obľúbenom Monsters nájdete na ich facebookovej stránke :-)

Ako? 

Prihlásiť sa môžete na emailovej adrese : seminar@feedo.sk

Koľko? 

Cena semináru je 10€!


Kto bude kurz viesť?

KATARÍNA MEDVEĎOVÁ / COOKUČKA

Žurnalistka, kuchárka a lektorka. Skúseností získavala v škole varenia u Jaroslava Žídeka, v Jem iné u Anety a Janice, vo vlastnej Školičke chutí, v Ateliéri Stefana Liewehra vo Viedni, pri spolupráci s Nórskym veľvyslanectvom a šéfkuchárom Daniélom Rougé Madsenom a na mnohých kurzoch varenia a workshopoch v školách s deťmi aj vo firmách. Venuje sa najmä téme detská a rodinná strava.

EVA BLAHO/ NUTRIČNÁ PORADKYŇA, NATUROPATKA

Vyštudovala zdravú výživu a fytoterapiu na škole prírodnej medicíny ACNT v Austrálii, odbor Clinical Nutrition & Western Herbal Medicine. Tam získala aj prvé skúsenosti v oblasti fytoterapie a stravovania. Začiatkom roka 2012 rozbehla vlastnú konzultačnú prax zameranú zdravé stravovanie.  Okrem toho sa venujem aj publikačnej a vzdelávacej činnosti vo forme písania článkov, workshopov a rôznych prednášok. Spolupracuje aj s klinikou celostnej medicíny Medante a občianskym združením Jem iné, kde vedie kurzy zamerané na detskú výživu.   Tešíme sa na stretnutie!