Recenzia - WOODY vláčikodráha s garážou

Recenzia - WOODY vláčikodráha s garážou>
Syn miluje autá a mašinky - rovnako a nerozdielne. Keďže izbička nie je najväčšia, premýšľali sme doma, čo obstarať na chlapčenské hranie - vláčikodráhu alebo skôr autrodráhu? Hľadala som rôzne varianty oboch a narazila na vláčikodráhu s garážou, ktorá mi prišla ako skvelý kompromis. Ak teda doma riešite podobný problém alebo u vás len frčia drevené hračky, určite čítajte ďalej.

Vzhľad

91155-8591864911554Vláčikodráha s garážou je celá z dreva a obsahuje 23 častí. Na základovú dosku s koľajami nadväzujú dve podlažia garáží s vyznačenými parkovacími miestami. Vláčikodráha ďalej obsahuje podpery, výťah na kľučku pre autá a malú búdku ako podperu garáží. Súčasťou je aj príslušenstvo v podobe mašinky s dvoma vagónikmi na magnetky, jedno auto, dve dopravné značky a štyri stromčeky. Rozmery udávané výrobcom sú 56 × 33 × 24,5 cm. Výťah sa pripevňuje k základovej doske dvoma skrutkami, ktoré sú súčasťou balenia. Hračka je určená pre deti od troch rokov.

Naša skúsenosť

Najväčší úspech z celej zostavy mala bezkonkurenčne mašinka s vagónikmi na magnetky. Syn si vláčiky nosil všade so sebou, stále ich spájal a rozpojoval. Koľaje vlastne ani nepotreboval, ďaleko viac toho vláčiky najazdili po stoloch, na zemi a po rodičoch. vlackodraha 2

Plusy

Moc sa mi páči riešenie dva v jednom, teda kombinácia vláčikodráhy a garážou pre autá. Celá zostava je premyslená a krásne farebne spracovaná a podľa výrobcu je možné prikupovať ďalšie komponenty a zostavu tak rozširovať.

Mínusy

Za najväčší mínus považujem to, že horné poschodie nie je úplne stabilné a pri drcnutí, ktorému sa pri hraní nedá vyhnúť, sa poschodie zosúva. Z toho dôvodu sme sa rozhodli ho prilepiť. Väčšia pozornosť by podľa môjho názoru patrila aj kvalite spracovania vláčikodráhy.

Suma sumárum

Vláčikodráha je krásne vymyslená hračka s možnosťou ďalšieho rozšírenia, ale výrobca by mohol ešte doladiť jej stabilitu po zostavení.

Vláčikodráhy a garáže WOODY

História značky WOODY siaha a čerpá z dlhej tradície a histórie tradičnej českej výroby a českého umu, odovzdávaného z generácie na generáciu po celé stáročia. Radí sa k najvýznamnejším európskym producentom drevených hračiek. Kladie veľký dôraz na kvalitu, bezpečnosť a rozvoj dieťaťa, ako po stránke motorickej, tak aj pedagogickej a psychickej. V ponuke Feedo.sk nájdete mnoho ďalších drevených hračiek:

WOODY Vláčikodráha s mostom a stanicou, 90 dielov (KLIK)

8591864908158-90815WOODY Vláčikodráha "Osmička", 40 dielov (KLIK)

90814-8591864908141Vláčikodráha MAXI, 120 dielov (KLIK)

90902-8591864909025Garáž trojpodlažná s príslušenstvom (KLIK)

8591864900831-90083