Recenzia - výrobky 3 SPROUTS

Recenzia - výrobky 3 SPROUTS>
Neviem, ako je to inde, ale u nás je izbička a hrací kútik syna,  povedané kulantne, miesto s vysokou mierou entropie. Keďže som chcela aspoň večer nechať maminkine oko (teda moje) sa pokochať relatívne uprataným domovom, hľadala som úložné priestory, kam by som veci jednoducho naložila. Teda ... realitu asi lepšie vystihuje slovo: nahádzala. Na úložné krabice, boxy a organizéry je špecialistom americká značka 3 sprouts, preto som rada otestovala uzatvárateľnú debničku a kôš na bielizeň z jej dielne.

Uzatvárateľná debnička na hračky Leopard (KLIK)

Vzhľad

Rozmery udávané výrobcom sú: výška 38 cm, šírka 61 cm, hĺbka 37 cm. Debnička je vyrobená z papierovej lepenky pokrytej látkou z polyesteru. Naspodu má vystužené odnímateľné dno a je vybavená vekom, takže sa na hračky nepráši. Na prednej strane debničky je prišitá plstená nášivka zvieratka. Debna je k dostaniu v niekoľkých "zvieratkovských" variantách.

Plusy

Musím vyzdvihnúť jednoznačne krásny detský dizajn. Debna je veľká a zmestí sa do nej naozaj veľa vecí. Pritom je ľahká, pekne drží tvar, aj keď v nej nič nie je. Oceňujem, že nie je úplne uzavretá - po oboch stranách má medzi vekom a bočnou stenou výrez, takže vetrá. V prípade potreby sa dá jednoducho zložiť na plocho do takmer nič nezaberajúcich rozmerov. 3-sprouts-detail

3 SPROUTS Koš na prádlo Goat (KLIK)

Vzhľad

Rozmery udávané výrobcom sú: výška 56 cm, šírka 48 cm, hĺbka 28 cm. Kôš je vyrobený z polyesteru a má dve držadlá s kruhovými otvormi, ktoré po sklopení vytvoria jeden otvor pre hádzanie bielizne. Vpredu je vytlačený obrázok zvieratka (je možné si vybrať z niekoľkých variant). Keď sa kôš naplní, možno jednoducho držadlá zdvihnúť a odniesť za ne pohodlne celý kôš tam, kam treba.

Plusy

Opäť je to krásny dizajn. Kôš je ľahký a rovnako ako bednička sa dá jednoducho na plocho zložiť.

Mínusy

Ani jednému z výrobkov nemám čo vytknúť, len možno, že je naozaj ťažké si z toľkých krásnych motívov vybrať.

Suma sumárum

Syna síce nový úložný priestor v podobe debničky neprinútil si zatiaľ upratovať sám (aj keď občas do debničky niečo hodí), svoju funkciu ale plní na jednotku - večer do nej nahádžeme hračky a je upratané. Navyše sú tieto úložné priestory s roztomilými motívmi zvieratiek (osobne nejako nemôžem prísť na chuť Spongebobom, Mimónom a podobným postavičkám) vymyslené tak, že k sebe ladia a tvoria roztomilé doplnky detskej izby. Všetky výrobky od značky 3 SPROUTS nájdete TU.