Recenzia - Veselý batôžtek SkipHop

Recenzia - Veselý batôžtek SkipHop>
Tiež už vás nebaví mať preplnený batoh alebo tašku a nosiť dieťaťu na výlet a na prechádzky všetky jeho veci vrátane hračiek? Batôžtek Skip Hop je ideálne riešenie. Dieťa určite ocení milý dizajn batôžku v tvare jeho obľúbeného zvieraťa. Na výber je napríklad psík, líška, zebra alebo opica a každý z nich je do detailu prepracovaný. Psík je tyrkysovo zelený, doladený oranžovou. Má čierne oči a roztomilý oranžový noštek. Pekný detail potom tvoria lesklé koženkové uši a prívesky v tvare kociek na zipsoch pri vreckách. Čo sa týka úložných priestorov batôžtek sa skladá z dvoch vreciek - jedno hlavné veľké a jedno menšie na prednej časti batôžku. Naboku je ešte vrecko so sieťkou na fľašu. [embed]https://youtu.be/4VTSIhO-ZOg[/embed]  

Názor matky (Bára, 28 rokov):

Páči sa mi pestrý výber designu. Každý si môže vybrať svoje obľúbené zvieratko. Pre nás bola jasná voľba psík, pretože doma jedného máme. Som rada, že sa moje dievčatko začína učiť zodpovednosti a balí si na cesty svoj batôžtek, aj keď zatiaľ ju veľmi nebaví ho nosiť. Preto oceňujem predovšetkým to, že sa popruhy dajú uvoľniť natoľko, že môžem batôžtek na chrbte nosiť sama. Vzhľadom k cene batôžku by som ocenila prepracovanejšie ramenné popruhy, ale veľmi oceňujem umývateľný materiál v hlavnom vrecku.

Názor dieťaťa (Natália, 1,5 roka):

Mama nikdy presne nevie, čo mi má zabaliť! Takže som rada, že mi konečne kúpila môj vlastný batôžtek, ktorý si zbalím podľa svojich predstáv. Niekedy to však trošku preženiem a vezmem toho viac, než sama unesiem, mama mi našťastie batôžtek môže vziať sama. Som síce ešte malá a batôžtek mám cez celý chrbát, ale aspoň si na jeho nosenie začínam zvykať a časom až do neho dorastiem, budem ho hrdo nosiť na všetkých prechádzkach a výletoch. Batôžky Skip Hop môžete zohnať TU.