Recenzia - Termoska Pacific Baby

Recenzia - Termoska Pacific Baby>
V mojej fľaštičke mlieko nenájdete. Len prevarenú vodu na zapitie po dobrom papaní alebo na zabavenie sa z dlhej chvíle. Tá vodička má ale rovnakú teplotu ako pred dvoma hodinami. Ako je to možné? Nie, nie je to fľaštičkou z termoobalu. Ja nosím pitie v termoske, ktorá sa volá Pacific Baby All in One.

Aká je v skutočnosti?

Nová fľaštička od firmy Pacific baby 1

Asi teraz premýšľate, ako je možné, že môžem piť priamo z termosky. Tak vám to hneď prezradím. Už pri prezeraní krabičky som s mamičkou zistil, že to je neobyčajná, univerzálna a bezkonkurenčná termoska vyrobená z nerezovej ocele, ktorá má dvojitú vrstvu a udrží teplú tekutinu až 7 hodín. Vedľa termosky bola uložená plastová fľaša so silikónovým cumlíkom.

Všeobecné informácie

  • Plastové časti neobsahujú BPA (Bisfenol A)
  • Vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, cumlík zo silikónu
  • Možno použiť na materské mlieko, dojčenskú výživu, džús, čaj a pod.
  • Fľašu možno umývať v hornom koši umývačky, možno sterilizovať parou alebo tabletami
  • Fľaša so širokým hrdlom cca 23 cm vysoká
  • Nepoužívajte mikrovlnnú rúru, neprevárajte!
Krabicu sme rozbalili a čakalo nás milé prekvapenie. Zistili sme, že sa tento set dá ešte kombinovať s príslušenstvom v balení. Na zadnej strane obalu je ukázané, ako jednotlivé časti skladať. Je to jednoduchý návod: Nová fľaštička od firmy Pacific baby 4 Toto balenie obsahuje: termosku, vrchný kryt, plastovú fľaštičku 200 ml s viečkom, silikónový cumlík (s pomalým prietokom pre novorodenca do 3 mesiacov) s uzáverom, krúžok na upevnenie fľaštičky do termosky a plastový krúžok k ďalším viečkam.

Udrží teplotu aj 10 hodín?

Termosku sme pre vás otestovali. Začínali sme o 11 hodine na 80°C. O 15 hodine mal čaj 50°C a o 22 hodine večer 35°C. Pacific Baby měření teploty

Možnosti využitia

1. Samostatná plastová fľaštička je vhodná na leto. Zmestí sa do nej 200 ml tekutiny, nasadíte silikónový cumlík, uzáver a plastový kryt. Na Feedo si môžete zakúpiť tiež silikónovú cumlík so stredným prietokom a alebo s rýchlym prietokom. 2. Fľaštička v termoske Nová fľaštička od firmy Pacific baby 6Do termosky možno vložiť celú plastovú fľaštičku z predchádzajúceho bodu. Hore sa prichytí plastovým krúžkom a uzavrie viečkom od termosky. Náhradné krúžky na termosku opäť nájdete v ponuke. 3. Je možné využiť plastový krúžok (redukciu) k ďalším viečkam, ale tá sa musí dokúpiť. Táto redukcia zväčšuje objem tekutiny v termoske na 270 ml. Mamička to tak nenechala a začala vymýšľať. Prejavila sa jej improvizácia. Po zistení, že takéto viečka nemáme, vzala jedno z Avent fľaštičky a časti pasovali. Fantastická termoska :) Nová fľaštička od firmy Pacific baby 7 4. Ďalším viečkom z Avent hrnčeka sme zväčšili objem na 295 ml. Táto redukcia termosky je vhodná od 9 mesiacov. Nová fľaštička od firmy Pacific baby 8 Tu je fotografia so všetkými možnosťami, ktoré sme využili. Nová fľaštička od firmy Pacific baby 9 K termoske je možné dokúpiť aj ochranný obal, ktorý predlžuje termoizolačnú funkciu termosky o 1 - 2 hodiny. Sú k nemu aj silikónové krúžky, ktoré chránia termosku pred poškriabaním. Možno ho zavesiť na rukoväť kočíka a navyše je vhodný aj pre fľaštičky od iných značiek.

Záver

Je len málo vecí, ktoré so mnou budú rásť, ale toto je jedna z nich. Termosku totiž môžem mať od narodenia až do 5 rokov. Najväčšiu radosť mám z toho, že v týchto chladných mesiacoch nebudem mať studenú vodičku, mlieko ani čaj pri našich pravidelných prechádzkach. Všetky výrobky od značky Pacific Baby nájdete TU. Pa-pa, Ben a mamka Sima