Recenzia - Skip Hop Xylofón Krokodíl

Recenzia - Skip Hop Xylofón Krokodíl>
Ťahací krokodíl Skip Hop je veľmi pekne vymyslený xylofón. Doslova a do písmena hrá farbami. Má drevené telo a hlavu, ktoré sú kombináciou farieb prírodného dreva a svetlo zelenej. Štyri drevené kolieska sú každé iné – jedno predné je modré pruhované, druhé je zelené s kolieskami, ktoré sú ešte uprostred pogumovaná zelenou gumou. Zadné sú červené s bielymi bodkami a žlté so šesťuholníkami. Osem plechových doštičiek, na ktorých sa hrá, majú škálu farieb od červenej cez modrú a zelenú až po bielu. Z hlavy vedie modrá šnúrka, na konci ktorej je drevená tyčinka s červenou a žltou guličkou. Žltá gulička slúži na hranie na plechových doštičkách. Šnúrka je taká dlhá, že guľôčka dočiahne presne na poslednú, najmenšie bielu doštičku. https://www.youtube.com/watch?v=TKuTvkRksXU

Názor matky (Barbora, 27 rokov)

Xylofón v tvare krokodíla sa mi veľmi páči. Je krásne farebný a pekne do detailu spracovaný. Veľmi sa mi páčia napríklad ozdobné zuby z bieleho filcu. Hrá krásné melódie a dá sa na ňom zahrať veľa pesničiek. Rozvíja teda tak trochu aj moje schopností :) Čo ale oceňujem najviac je to, že je to jedna z mála hračiek, ktorá dokáže moje dievčatko aspoň na chvíľu zabaviť a vydrží sa s ňou hrať sama. Jediné čo by som trochu vytkla, je dĺžka šnúrky, ktorá by mohla byť dlhšia, aby sa dal lepšie ťahať.

Názor dieťaťa (Natálka, 17 mesiacov)

Zistila som, že mám veľmi rada hudobné nástroje! Poslednú hračku, ktorú som pred krokodílom dostala, bola drevená rapkáč, do ktorého som sa hneď zamilovala. Xylofón v tvare krokodíla ale rapkáčik ešte predčil. Okrem toho, že sa na ňom dajú hrať pesničky (ktoré zatiaľ vedia len rodičia a prarodičia) alebo si len tak cinkať, ako to robím ja, dá sa ešte ťahať za šnúrku. Jednoducho chytím tyčku, ktorou sa hrá a chodím s krokodílom po byte rovnako ako vonku, keď venčíme nášho psíka Franka na vodítku. Keď krokodíla ťahám rýchlejšie, začnú mu ešte cvakať jeho drevené zuby. To je potom sranda! Krokodíla zoženiete TU.