Recenzia - Rapkáč Plan Toys

Recenzia - Rapkáč Plan Toys>
Rapkáč Plan Toys určite zaujme každého na prvý pohľad. A vlastne aj na druhý. Je krásne farebný a nápadito vyrobený. Celá hračka je veľmi pekne a kvalitne spracovaná až do posledného detailu. Skladá sa z dvoch držadiel, ktoré sú vo farbe prírodného dreva, a ôsmich drevených doštičiek základných farieb od červenej cez žltú a zelenú až po modrú. Z každej farby sú použité 2 odtiene. Ponúkalo sa pridať ďalšie farby namiesto rôznych odtieňov, ale takto je rapkáč farebný naozaj vkusne. Výrobca uvádza, že hračka je vhodná pre deti od 19 mesiacov, ale ocenia ju určite aj mladšie deti. https://www.youtube.com/watch?v=6RHcpHQbe6g

Názor rodičov (Bára, 27 rokov)

Páči sa mi nápadité a originálne spracovanie tak notoricky známej hračky ako je rapkáčik. Má originálny tvar a pekné farby. Každého, kto sa bojí nepríjemného zvuku rapkáča musím upokojiť, pretože zvuk, ktorý vydáva, nie je zďaleka taký nepríjemný a prenikavý, ako to pri rapkáčoch zvykne byť.

Názor dieťaťa (Natálka, 15 mesiacov)

Tak táto hračka je pecka! Zatiaľ žiadna z hračiek, ktorú mám, nedokáže produkovať podobné zvuky. Hneď na prvýkrát som síce nepochopila, že mám rapkáčik vziať do oboch rúk za rukoväte a striedavo s nimi hýbať hore - dole, ale mama mi našťastie poradila a ukázala mi to. Ešte ma naučila jeden fígeľ, a to ťahať rapkáčik po zemi za jedno držadlo ako hada. Je to dosť efektné a srandovne to cvrkná. Rapkáč od Plan Toys nájdete TU. Na všetky výrobky od tejto thajskej spoločnosti sa môžete pozrieť TU.