Recenzia: Prírodná kozmetika Mommy care

Recenzia: Prírodná kozmetika Mommy care>
Feedo.sk teraz do svojho sortimentu zaradilo kozmetiku pre mamy a deti od izraelskej firmy Mommy Care. Ponúka jednak klasiku ako olejčeky, šampóny, mydlá, obrúsky a čo zaujalo mňa - dezinfekčný prípravok na hračky a povrchy a tiež mydlo na umývanie detských fliaš, cumlíkov a podobne. Hlavným dôvodom, prečo som po tejto značke "siahla", je prírodné a ekologické zloženie. Poďte sa pozrieť, ako sa tieto prípravky osvedčili v praxi.

Dezinfekčný prípravok na hračky (TU)

Na našom trhu je dezinfekčných prípravkov veľa, ale vadí mi tá chémia v nich. Hlavne preto, že deti bývajú so všetkým v bezprostrednom kontakte a potom si vyberte, čo je horšie, či olizovať špinu alebo chémiu. Takto mi na výlete kedysi spadol Maruškin cumlík a kým som ho stihla opláchnuť, priskočila aktívna pani a vydrhla ho dezinfekčným obrúskom. Nie že by sa čistidlo nehodilo, ale... Do pusy som jej ho už nedala. Som preto rada, že sa na trhu objavilo niečo, pri čom človek nemusí mať pochybnosti. Tento prírodný čistič obsahuje predovšetkým kukuricu, pomarančový a citrónový olej a ako dezinfekčná zložka je v ňom cukor a olej z mäty a tea tree. mommy care prirodni cistic Môžete si zakúpiť balenie po 70ml a 150 ml, my máme to väčšie a je v pohode do kabelky. Aplikátor - sprej má bezpečnostný uzáver, takže nehrozí, že by vytiekol do kabelky. Sprej nie je nutné stierať, takže nemusíte riešiť obrúsky. Za mňa teda super ako rýchly pomocník, keď sa vám to niekde "nezdá", praktické balenie a príjemná vôňa. Po nastriekaní cítiť intenzívnu arómu ako alkohol, ale za pár sekúnd sa vyvetrá a je svieža a vonia po mäte a pomarančoch.

Prírodné mydlo na fľaše a cumlíky (TU)

U nás už cumlíky dlho nemáme, ale dievčatá najradšej pijú zo športových fliaš, ktorých majú niekoľko, takže ma prípravok zaujímal a nesklamal. Poradí si s mastnotou aj usadeninami, čo určite ocenia mamy, ktoré ešte kŕmia mliekom. Mydlo obsahuje oleje z pomaranča, citrónu, klinčeka a anízu. Aplikátor je ako u emulzií, len sa stlačí. Vôňa je príjemná citrusová s dozvukom anízu, skôr nevýrazná. Mommy care cistic lahviček

Záver

Kozmetika Mommy Care je určite príjemná a som veľmi rada za prírodné zloženie v prípravkoch. Zatiaľ nie je sezóna, ale za pár mesiacov zvažujem kúpu opaľovacieho krému, tých prírodných je na našom trhu strašne málo a za vysoké ceny. Mommy Care obsahuje jojobový a slnečnicový olej a bambucké maslo a cena je vzhľadom k tomuto zloženiu fajn. Páči sa mi tiež repelent, ktorý v lete určite vyskúšam. Zaujala vás táto značka? Používate pre vaše deti prírodnú kozmetiku?