Recenzia - legendárna žirafka Sophie od Vulli

Recenzia - legendárna žirafka Sophie od Vulli>
Príbeh žirafy Sophie sa začal písať už v roku 1961. Vtedy sa totiž v hlave pána RAMPEAU zrodil nápad na výrobu ojedinelej hračky. Jej podoba sa od začiatku samotnej výroby nezmenila. Postupy sú však prísne tajné a zahŕňajú 14 ručných operácií. Aj preto sa Sophie stala legendou aj hviezdou, ktorá má svoj pôvod v miazge stromu Hevea. Čím sa Sophie líši od ostatných hračiek? Jej telíčko je mäkké a hrboľaté, takže dokáže upokojiť aj boľavé ďasná pri raste zúbkov. Vďaka veľkosti asi 12 centimetrov sa ľahko drží aj v tých najmenších ručičkách. Pri stlačení vydáva ľahko pískavý zvuk a stimuluje tak detský sluch. Sfarbenie (najmä tmavé škvrny) rozvíja zrak. Je bezpečná, pretože je vyrobená zo 100% prírodného kaučuku a potravinárskych farieb.

Ako sa žirafka vyrába?

[embed]https://youtu.be/NlBf4hN86KM[/embed]

Ako sa osvedčila doma?

Náš syn sa veľmi rád kúpe. Momentálne asi druhá najobľúbenejšia činnosť po ochutnávaní vlastných ručičiek. Keď som hľadala hračku, ktorá by spojila obe tieto zábavy, našla som roztomilú žirafku Sophiu. V ponuke nájdete rôzne druhy a veľkosti, my sme vybrali hračku priamo do vane. Je vhodná síce až od 6 mesiacov, ale do doby, než bude Sebík schopný si sám žirafku poriadne stlačiť, aby z nej striekala voda (a že to je zábava), budú mu slúžiť ušká, rôžky, kopýtka aj noštek k masírovaniu ďasien a tiež k ďalšiemu rozptýleniu pri večernom kúpaní. Kruh, ktorý má Sophie okolo pása, sa v malých ručičkách dobre drží, a tak nie je treba dospelá asistencia. Je nutné dodať, že Sophie je naozaj roztomilá a krásna. Hoci sa na začiatku nezdá, pretože predsa len nehrá všetkými farbami, jej prírodou daný vzhľad vás aj tak zaujme. Je dobré, keď deti spoznajú, ako zvieratá naozaj vyzerajú. Na Feedo.sk nájdete veľa výrobkov so Sofiou (mrknite sa TU).

Vybrali sme pre vás TOP 10

Žirafka

1. VULLI Môj prvý darčekový set žirafa Sophie a mäkká hrkálka (KLIK) 2. Set 2 plienok žirafa Sophie (KLIK) 3. Set do vane žirafa Sophie (KLIK) 4. Pyramída do vane žirafa Sophie (KLIK) 5. Hryzátko žirafa Sophie z kolekcie So'Pure (KLIK) 6. Hračka do vane žirafa Sophie (KLIK) 7. Mazlík s motívom žirafy Sophie a hryzátkami (KLIK) 8. Mäkké hryzátko žirafa Sophie z kolekcie So'Pure (KLIK) 9. Extra mäkký mazlík s motívom žirafy Sophie (KLIK) 10. Môj prvý darčekový set žirafa Sophie, puzdro a hryzátko (KLIK)