Recenzia - Kozmetika Johnson's Baby

Recenzia - Kozmetika Johnson's Baby>

Úžasná medová kozmetika značky JOHNSON'S® Baby.

Skúšam na Leontýnke kúpeľ, tekuté mydlo a vlhčené obrúsky. Pri prvom použití ma najprv zaujala vôňa. Neviem, či to je plus alebo mínus, ale táto rada tak nádherne vonia. Ani nie ťažko a sladko medovo, ale ako čerstvý parfum.

JOHNSON'S® Baby kúpeľ Pure Protect 500ml

85333-3574661172491Tento kúpeľ je zároveň aj umývací gél, takže niekedy ho použijeme len do vody ako penu a niekedy na umývanie. Pení veľmi jemne, takže sa človek nemusí báť aj pri väčšom množstve extra napenenej vane. Používame druhý týždeň a zatiaľ bez nejakej reakcie, takže za nás krásne voňavá záležitosť. Originálny popis: JOHNSON'S® Baby PURE PROTECT™ kúpeľ a umývací gél je špeciálne vyvinutý k účinnému umytiu nečistôt a baktérií, zatiaľ čo zostáva šetrný k jemnej detskej pokožke. Naše unikátne zloženie NO MORE TEARS® - "Už ani slzu" je obohatené o kombináciu prírodných látok vrátane extraktu zo zeleného čaju a medu. Nájdete TU. rsz_picmonkey_collage111 (1)

JOHNSON'S® Baby PURE PROTECT tekuté mydlo 300ml

88545-3574661230986Tekuté mydlo má úplne rovnakú vôňu ako kúpeľ - úžasnú. Zložením je trošku ľahší ako napríklad hutný Sebamed. Umýva krásne, jemne pení a keď s ním Leontýnke umyjem aj vlásky, nádherne potom voňajú. Keď ju nosím na rukách, stále k nej privoniavam :-D. A ako sľubujú - neštípe v očičkách. A čo oceňujem ako najlepšie - pumpičkové balenie, ktoré zámerne vyhľadávam ak si môžem vybrať, kvôli tomu, že jednou rukou držím malú vo vode a druhou ju umývam. Originálny popis: JOHNSON'S® Baby PURE PROTECT™ tekuté mydlo je špeciálne vyvinuté na účinné umytie nečistôt a baktérií, zatiaľ čo zostáva šetrné k jemnej detskej pokožke. Unikátne zloženie NO MORE TEARS® - "Už ani slzu" je obohatené o kombináciu prírodných látok vrátane extraktu zo zeleného čaju a medu. Nájdete TU.

JOHNSON'S® Baby wipes PURE PROTECT 25ks

88668-3574661234397Budem sa opakovať - ​​vlhčené obrúsky voňajú úplne rovnako krásne. Tu je ale dôležitejšia skôr schopnosť umývať. Obrúsky sú, zo všetkých možných značiek, ktoré som vyskúšala, tak stredne vlhké. (napr. značka Happy je vyložene mokrá). Dajú sa použiť aj na ruky a tvár - dokonca v okolí očí, nielen na riťku vášho zlatíčka. Balenie 25 ks patrí medzi tie menšie, takže odporúčam skôr ako cestovné (už tou svojou možnosťou použitia aj na tvár). Cena vďaka obsahu detského mlieka a naozaj luxusného zloženie je na menšie balenie o niečo vyššia, ale odmenou vám bude opäť tá spomínaná vôňa a všestranné použitie. Originálny popis: JOHNSON'S® Baby PURE PROTECT™ vlhčené obrúsky obsahujú naše unikátne zvláčňujúce mlieko sa zložením NO MORE TEARS® - "Už ani slzu" a sú obohatené o kombináciu prírodných ingrediencií obsahujúcich výťažky zo zeleného čaju a medu. Ideálne pre každodenné použitie. Sú natoľko jemné, že môžu byť použité na celé telo, dokonca aj okolo očí, preto si môžete byť istí, že posposkytujete pokožke Vášho dieťatka tú najlepšiu starostlivosť. Nájdete TU.