Raňajky s Biodermou pre nastávajúce a čerstvé mamičky

Raňajky s Biodermou pre nastávajúce a čerstvé mamičky>
Čakáte svoje prvé dieťa a zaujíma vás, ako sa správne starať o svoju ale aj o novorodeneckú pokožku? Už čoskoro budete vedieť ako na to! 4.decembra 2018 sme pre všetky nastávajúce mamičky pripravili raňajky s obborníčkami z Biodermy, ktoré Vám vysvetlia, ako sa správne postarať o pokožku v tehotenstve, ale hlavne, ako sa o jemnú novorodeneckú pokožku správne starať. Dozviete sa, na čo si dať pozor, čoho sa úplne vyvarovať a čaká vás aj praktická ukážka. Keď budete odchádzať, budete konečne vedieť, podľa čoho si detskú kozmetiku vyberať.

Ak sa rozhodnete navštíviť nás, čakajú na vás nielen výdatné raňajky, ale aj milá pozornosť vo forme darčeka! Uvidíme sa?


Kedy a kde?

Uvidíme sa v utorok, 4. decembra 2018 od 10:30 do cca 13:30  v príjemných priestoroch materského centra Predeti Care, Pestovateľská 13, Bratislava. Tento seminár pre Vás robíme zdarma, ale kapacita je obmedzená na 20 nastávajúcich mamičiek, takže rozhoduje čas prihlásenia. :-)

Pozor – seminár je určený pre nastávajúce mamičky ale aj pre mamičky s novorodencami :-)


Ako sa páčilo minulý rok?

„Seminár bol fajn, bola som po prvýkrát a bola som veľmi milo prekvapená atmosférou a priebehom.“ Petra Š. „Seminár bol fajn a poučný, pripomienky nemám žiadne, všetko bolo super :-) Veľmi oceňujem, že aj keď šlo o prakticky prezentáciu iba jednej značky, nezaznamenala som žiadny tlak na to, aby som si výrobky zakúpila, čo býva na podobných akciách bohužiaľ dosť častý fenomén.“ Tereza H. „Seminár o opalovaní bol prínosný. Teraz neustále rodinu poúčam o rizikách opaľovania a ako je nutné sa krémovať. Ďakujem za usporiadanie.“ Lucia J.

Chcete sa zúčastniť? Prihláste sa na seminar@feedo.sk