Prečo sú drevené hračky nadčasové a aké sú obľúbené?

Prečo sú drevené hračky nadčasové a aké sú obľúbené?>
Drevené hračky sa stále držia na popredných priečkach obľúbenosti a to ako o detí aj u rodičov. Niet divu! Dokonca aj vedci prišli na to, že držať v ruke hračku vyrobenú z dreva má pre dieťa pozitívny psychologický účinok. Poďte sa s nami pozrieť na 7 hlavných výhod, ktoré vám drevené hračky prinášajú!

Výhody drevených hračiek

  • Sú vyrobené z prírodného materiálu a nezaťažujú životné prostredie.
  • Dajú sa recyklovať.
  • Deti vzdelávajú, podporujú ich fantáziu a kreativitu.
  • Sú veľmi bezpečné, nemajú ostré hrany a kovové časti.
  • Pri ich výrobe sa nepoužívajú toxická farbivá. Na to je dobré myslieť najmä u najmenších detí, ktoré si hračky dávajú do úst.
  • Drevo dlho vydrží. Preto sa drevené hračky nelámu, nepoškriabu sa a ani sa nijako nepoškodia. Sú skrátka najodolnejšie.
  • A hlavne - sú vhodné v každom veku!

Hračky pre každého

Drevené hračky sú vhodné pre deti v každom veku. V ponuke dnes nájdete nepreberné množstvo. Od drevených kociek a stavebníc, cez ťahacie hračky až po interaktívne drevené stolíky či kuchynky. Stavebnica a kocky stimulujú myslenie, interaktívne stolíky zase predstavivosť a fantáziu. Pre najmenších sa hodia rôzne závesné hračky, hryzátka či krúžky na ruky. Väčšie deti sa skvele zabavia s ťahacími hračkami. Potom prichádza na rad hra s interaktívnymi pultami. A aby ste v záplave drevených hračiek netápali, vybrali sme pre vás TOP 5 hračiek pre dievčatá aj chlapcov.

Čím potešíte dievčatká? ProHolky

1.BINO Detský varič s príslušenstvom (KLIK) 2.PLAN TOYS Opičí bowling (KLIK) 3. Vilac - Detský obchod modrý (KLIK) 4. BINO Domček pre bábiky, 26 dielov (KLIK) 5. Plan Toys - Sada zeleniny (KLIK)

Čím uspejete u chlapcov? ProKluky

1.PLAN TOYS Guličková dráha "Deluxe" (KLIK) 2.BOIKIDO drevená stavebnica autíčko s náradím (KLIK) 3. Woody drevený pracovný ponk (KLIK) 4. Woody Vláčikodráha s mostom a nádražím (KLIK) 5. Bigjigs Drevený motorický vozík Koník (KLIK)

Snímka obrazovky 2016-10-23 o 10.38.10