Panda vankúšik pre krásnu hlavičku: Bol Timko spokojný?

Panda vankúšik pre krásnu hlavičku: Bol Timko spokojný?>
S príchodom nového človiečika do rodiny sa rodičia zoznamujú s novými úlohami a povinnosťami. Niektoré z nich, ako kúpanie či dojčenie sú úplne samozrejmé a na niektoré dôležité veci môžu rodičia  pozabudnúť.  Pri dcérke som spočiatku nemyslela na to, že novorodenci nie sú ešte schopní dostatočne otáčať hlavičkou a preto je potrebné polohu uloženia hlávky neustále meniť. Testuje pre vás Peťka z Oliviaonboard BlogCandide Panda vankúšík Ani mi len nenapadlo, že v prípade nesprávnej starostlivosti sa časom môže stať, že sa na hlavičke bábätka vytvorí zaležanina (teda, že niektorá časť lebky môže zostať sploštená). Upozornila ma na to až skúsená mamička, a tak som včas predišla neželanému estetickému problému. timko4Aktuálne pri 10 týždňovom synčekovi, už poučená :-D,  od narodenia polohy uloženia hlavičky obmieňam, a to nielen na nočný spánok, ale strany sa snažím striedať aj počas jeho bdenia. Napriek tomu som si všila, že preferuje viac jednu stranu, na ktorú sa radšej pozerá a postupne aj otáča. Aby som nemusela neustále myslieť na to, ako ho čo najvhodnejšie, či už  počas bdenia, alebo spánku uložiť, zaobstarala som mu špeciálne tvarovaný vankúšik  Air+ v tvare PANDY.

Pre koho je určený?

Tento špeciálny vankúšik je navrhnutý pediatrami presne pre najmenšie detičky od narodenia do 6 mesiacov. Vankúšik Panda vankúšik Air+ vyrába francúzska značka CANDIDE, ktorá ma dlhoročné skúsenosti s textíliami pre deti.  Vankúšik má viacero farebných prevedení, my ho máme v nenápadnej sivej farbe, ktorá sa hodí nie len do postieľky, ale občas ho použijem aj v kočíku a najmä na podložke, kde počas dňa trávi svoje aktívne chvíľky.

Candide Panda VankúšČo na to Timko?

Vankúšik je vyrobený z veľmi príjemného materiálu tzv. lenivej peny, ktorá sa prispôsobuje hlavičke bábätka. Vrchnú časť tvorí jemnučká froté látka, na ktorej sa synček cítil od prvého dňa veľmi príjemné. Keďže bábätka sa dosť potia, a často im vytečie aj nejaké to mliečko, oceňujem, že materiál z ktorého je vankúš vyrobený, je jednoducho udržiavateľný a môže sa prať v práčke na 30 ° C. Som veľmi rada, že vankúšik sa páči nie len mne, ale aj Timkovi a odporučila by som ho každej mamičke do základnej výbavy pre bábätko. Viac o Timkovi, Olivke nájdete na blogu Peťky Oliviaonboard Blog.