Oslávte Deň matiek s nami: Darčekový manuál pre všetky mamy na svete!

Oslávte Deň matiek s nami: Darčekový manuál pre všetky mamy na svete!>
Píšu sa o nich básne, články, výroky. Ako jediné dokážu zvládať hŕbu nadčasov, a na druhý deň si privstať. Majú sviatok iba raz v roku, no ich láska, obeta, námaha nám pripomína každý deň ich výnimočnosť. Mamy. Super ženy, super hrdinky, ktoré si zaslúžia poriadnu hŕbu darčekov. Aspoň na Deň matiek. Dovoľte nám sprevádzať vás výberom maličkostí pre najlepšie ženy na svete.

Mamičky čakateľkyHipp masážny olej

82100-698904821007Nosia pod srdcom svoje prvé? Tretie dieťa? Kým uvidia ony svoje dieťatko a na druhej strane zase ono svoju mamičku, práve v tomto radostnom období si obaja zaslúžia to správne rozmaznávanie. Doprajte im ho na Deň Matiek. Ako? Napríklad v podobe kvalitnej kozmetiky – masážnych olejov, či krémov na bruško, strie, či vo výbere rôznych doplnkov výživy. Mamičky čakateľky by však mohli potešiť aj vecičky, ktorými si navždy zapamätajú svoje tehuľkovanie, či iné chvíle. Napríklad fotoalbumy, či sady odtlačkov, ktoré slúžia na to, aby si pamätali každý moment, ktoré ako mamičky prežívali.

Mamičky na plný úväzokF027263

Každá mama pracuje celé dni, niekedy bez prestávky. Je úplne jedno, či má 25, 35 alebo 45 rokov. Bez ohľadu na to, aké veľké má svoje deti, zaslúži si kvalitný darček ako každá mamka. Čo si myslíte, čo by ich potešilo najviac? Darujte im permanentku na dokonalý oddych alebo masáž. Zoberte ju na večeru. Potešiť ju môžete aj obyčajným kvetom či jej obľúbenou značkou kozmetiky. Myslite aj na jej zdravie. To potrebujeme každý bez výnimky.

Staré mamy

Aj ony sú totiž mamičkami, ktoré rady pomáhajú svojim deťom. A tak aj im by sme mohli na Deň matiek niečo dopriať. Či už spomienky vo forme fotoalbumov, alebo odtlačkov ručičiek a nožičiek ich vnúčat. Baby art foto rámček a odtlačok nožičkyOkrem toho sú v neustálom pohybe, aj preto by si zaslúžili ten pravý relax hoci aj v podobe Dove pena do kúpeľakrému na nohy, či relaxačného oleja a peny do kúpeľa. Naša vďaka voči nim by však mohla byť pokojne vyjadrená aj v podobe voňavého čaju, vitamínov alebo doplnkov výživy, či darčekových balení, ktoré na Feedo.sk určite nájdete. Pokiaľ vám už dochádzajú nápady, vhodnými pomocníkmi do kuchyne môžete potešiť každú babku. Veď predsa každá mamka a babka rada varí. Ale hlavne, miluje svoje deti! Prajeme vám príjemný výber darčekov pre najlepšie ženy na svete! 20170505-Homepage-1288x424-2017050811-tydenmatek-sk

Autorka článku je našou ambasádorkou