Online bazárik a outlet Kiido: Tu je naša skúsenosť!

Online bazárik a outlet Kiido: Tu je naša skúsenosť!>

Kto má malé deti vie, že je stále čo kupovať- od oblečenia po veľké veci ako autosedačka, nábytok či športové vybavenie. Zrejme však nie je nutné mať všetko z najnovšej kolekcie alebo úplne nové- na to je tu Kiido.

Kiido.sk je online detský outlet a bazár s detským tovarom zastrešený Feedom. Nájdete tu outletové veci za výhodné ceny ale aj bazárik detského tovaru od mamičiek, ktoré ho už nepotrebujú.

logo-kiidoKiido sme otestovali, keď som hľadala pre syna koberec do detskej izby. Mala som určitú predstavu,ako by mal asi vyzerať, ale nikde som na žiaden nemohla natrafiť, alebo bol mimo peňažný limit, ktorý som si stanovila. Na Feede som sa skúsila preklikať na pravú záložku Kiido a vyskočili na mňa desiatky kobercov od rôznych výrobcov.

Outlet a bazárik: ako fungujú?

V outlete sú obvykle výrobky zo starších kolekcií. U niektorých vecí je poškodený obal, alebo bol výrobok krátko používaný, no všetky tieto informácie sú súčasťou popisu na stránke. Tovar je dovážaný z Nemecka. Niekedy je na predaj niekoľko kusov, inokedy je dostupný len jeden exemplár.

Kiido_2Naša skúsenosť

Z outletu som si vybrala detský koberec Little Fox od Francúzkeho výrobcu Natiott zo 100% bavlny, veľkosť 100x120 cm. Výrobok mal poškodený obal. Koberec bol doručený hneď na druhý deň po objednaní a bol bez poškodenia.

Na obrázku síce líška na koberci vyzerala svetlá, v skutočnosti však má ružový ňufák aj chvost, celkovo je tmavšia, no nevadí nám to. Koberec som odvtedy prala dva krát a nebol žiaden problém.

Suma sumárum

Myšlienka outletu a bazáriku ako doplnok k internetovému obchodu sa mi zdá fajn. Jednoducho si prezriete nový tovar na Feede a potom sa prekliknete a porovnáte produkty s outletom, či bazárikom na Kiide a sami sa rozhodnete, čo je výhodnejšie.