Objavte jedinečné pokračovacie mlieka, rovnako ako mamička Jana

Objavte jedinečné pokračovacie mlieka, rovnako ako mamička Jana>
„Potrebovala som vybrať dojčenské mlieko, ale vôbec som nevedela ako. Ponuka je široká a ja sa nevyznám ani v zložení, ani v nutričných hodnotách,“ hovorí Jana hneď na úvod. Nech už pomaly končíte s dojčením alebo vaše dieťa dorastá do veku, kedy by bolo vhodné opustiť počiatočné dojčenské mlieko, začnete sa obzerať po mlieku pokračovacom. Siahnuť totiž po plnotučnom mlieku kravskom nie je minimálne do prvého roku veku dieťaťa vhodné, obsahuje napríklad nižší obsah železa a vitamínu D, než dieťa v tomto veku potrebuje. Babybio Optima 2„Rozhodujúca bola pre mňa bio kvalita a fakt, že výrobca nepoužíva palmový olej.“ Zloženie dojčenských mliek sú veľmi podobné. Musia byť vhodné na detskú konzumáciu, hoci zloženie pokračovacích mliek nie je tak prísne regulované ako u mliek počiatočných. Ale napriek tomu sa rozdiely nájdu a väčšinou sú pre mamičky rozhodujúce. Mlieka Babybio sa vyrábajú vo Francúzsku z kravského mlieka z francúzskych ekologických fariem, kde sa kravičky pasú na kontrolovanej úôde a nie sú im podávané antibiotiká. Zároveň výrobca nepoužíva pre výrobu žiadnych produktov (dojčenských mliek ani príkrmov) palmový olej. A čo pridané rastlinné oleje? Sú vždy v biokvalite a za studena lisované, takže pri ich spracovaní nedochádza k vzniku látok škodlivých pre ľudský organizmus. „Keby mi kamarátka o Babybio nepovedala, vôbec by som nevedela, že sa takéto mlieko vyrába,“ hovorí mamička Jana, ktorej syn Cyrilko už niekoľko týždňov spokojne popíja mliečko Babybio Optima 2. To nás trochu prekvapilo, pretože sme si mysleli, že už mlieka Babybio mamičky poznajú. Poďme sa pozrieť na ďalších pár výhod, ktoré hrajú pri výbere dôležitú úlohu. Babybio CroissanceVäčšina výrobcov pridáva do dojčenských mliek prebiotiký, ktoré jednoducho povedané fungujú ako potrava pre probiotiká – živé kultúry pôsobiace pozitívne na bakteriálne osídlenie čriev. V mliekach Babybio sú prebiotiká Bifidus BL, teda práve živé kultúry. „Niekde som sa dočítala, že nie je vhodné dávať deťom pokračovacie dojčenské mlieko, pretože obsahuje veľa cukru?“ pýta sa maminka Jana. Áno, pri niektorých produktov tomu tak skutočne je. Ide o vyšši podiel cukru, než je v plnotučnom kravskom mlieku. Priemerne 100 ml plnotučného kravského mlieka obsahuj 4,7 g cukru. Napírklad Babybio 3 Corissance, čo je naše najpredávanejšie mlieko pre deti od 10 mesiacov, obsahuje 3,9 g cukru na 100 ml.

Feedo tip!

Okrem výborných mliek Babybio môžete vyskúšať taktiež širokú škálu lahodných príkrmov v biokvalite. Tie pre vás otestovala Tereza Salte z blogu TerezaInOslo. Ako chutili malému Wiliamkovi si môžete prečítať TU.
Snáď najsilnejším argumentom je reakcia našich malých zákazníkov, ktorým Babybio chutí, nespôsobuje žiadne bolesti bruška a umožňuje im tak užívať si každý deň a spokojne odpočívať v noci. Vyskúšajte ho tiež!

  Vyberte si to pravé Babybio mliečko presne pre vás zo širokej ponuky na – Feedo.sk