O tom ako Pán Knedlička testoval

O tom ako Pán Knedlička testoval>

O zážitky s "Pánom Knedličkom" sa s vami podelí naša blogerka Katka alias Katuliačik. 

Priznám sa, že keď som dostala ponuku od Feedo, tak jedna z prvých vecí, o ktorej som chcela písať a vyskúšať, bol tento skvelý podbradník. Ako je vidno, bol to úspech na plnej čiare.

Tiger podbradník

Stále sa síce Knedlička pokúša podbradník zjesť, ale jedlo ktoré sa doňho snažíme natlačiť, aspoň nekončí na oblečení (a poviem Vám takú tekvicu Hokkaido nevyperiete ani Lovelou, ani Bupi, a nepomôže ani Vanish ani žlčové mydlo z DM).  A v čom je teda to čaro, že jedlo z väčšej časti nekončí na Vašom drobcovi? Ako vidíte v linku, tak má drobné vrecko, alebo ak chcete priehradku. Pampúch sa už naučil, že jéééj aha, tu je ten banán, čo som hľadal, a občas si aj sám odtiaľ doluje "stratenú" papanicu. Táto konkrétna momentka vznikla po podvečernej kašičke, výraz tváre hovorí za všetko - "a kde je zbytok?". Stále je naše jedenie o veľkej vynaliezavosti rodičov, ktorá hľadá riešenia v bezvýchodiskových situáciách a snaží sa prekabátiť Knedličkinu nevôľu skúšať nové veci. Hoci je to proces nesmierne náročný a s nejasnými výsledkami, každý úspech je pre mňa obrovským zadosťučinením. Minulý týždeň som si napríklad všimla, že ak ma Knedlička vidí jesť, je ochotnejší jesť aj sám. Veľmi sa nekamaráti s lyžičkou, ani s vidličkou, a ak sa dá, uprednostňuje keď "ja sám, ja sám". No čo Vám poviem, už je to veľký junák.
Tiger podbradník

Ak sa chcete dozvedieť, ako sa "pán Knedlíček" zabáva s prvou kefkou - chobotnicou aj o tom, či sú lepšie cumlíky NUK alebo MAM, navštívte Katkin blog.