Novinka na Feedo.sk: Fermentované mliečka Hami 6+!

Novinka na Feedo.sk: Fermentované mliečka Hami 6+!>
Jedna recenzia od mamičky povie viac ako tisíc slov. Teda, slová majú silnú moc, no predtým, ako začnete niečo používať, nepomôže vám reálna recenzia? Veríme, že áno a preto vám prinášame reálne hodnotenia mamičiek, ktoré nové mliečko od Hami už vyskúšali.

V čom je nové Hami mlieko iné?

V prvom rade je potrebné povedať, že nové dojčenské mliečka Hami sú receptom na spokojné bruško. Prečo? Neraz sa totiž stane, že dieťa má problémy s bruškom, trápia ho prdíky, čo neprispieva ani k jeho spokojnosti, ani k spokojnosti rodinky. A je potrebné tento problém riešiť. Hami fermentovane mliekoSpoločnosť Hami sa preto zamerala práve na tento problém. Aby vzniklo mliečko, ktoré detičkám od problémov uľaví, museli sa vo firme zamyslieť nad tým, čo robiť inak. Fermentácia potravín ale nie je žiadna novinka. Zapojiť tento proces do výroby nového mlieka tak bola iba otázka času. Hami 6+ je teda prvým fermentovaným dojčenským mliekom. Nové patentované zloženie vychádza z kombinácie procesu fermentácie Lactofidus a vlákniny GOS/FOS s potrebnými živinami, ktoré zaistia správny rast a vývoj dieťaťa – sem patria omega 3 a železo, vápnik, vitamín D. V zjednodušenej forme je fermentácia potravín to, čo z nich robí lepšie stráviteľné, chutnejšie a výživnejšie potraviny. Je to technologický proces spracovania potravín, obecne sa tomuto procesu tiež hovorí kvasenie alebo zrenie. Mliečne fermentované potraviny, ktoré prešli prirodzeným procesom, obsahujú baktérie živiace sa cukrom, ktorý je prítomný v mlieku. A to tvorí kyselinu mliečnu. Tento proces chráni potraviny a vytvára prospešné enzýmy, b-vitamíny, omega 3 mastné kyseliny. Fermentové potraviny sú dobré pre zdravé zažívanie.

Hami fermentované mliekoA čo na mliečko hovoria mamičky?

České mamičky mali možnosť Hami fermentované mliečka už vyskúšať. Aké sú ich recenzie? Klára Foudová pre Klub mamičiek Ambasádorka Klárka so svojím synčekom Miškom už mliečko doma poctivo skúšajú. Čo zatiaľ na Hami hovoria? „Musím povedať, že keď som mlieko prvýkrát ochutnala, prišlo mi niečím povedomé, niečím známe. To „niečo“ bola príjemná jogurtová chuť. Sama mám jogurty, hlavne tie ovocné, veľmi rada. A toto bola presne tá chuť, ktorá ma upútala.“ Mlieko teda nemá žiadnu pachuť, takže v porovnaní s inými mliekami je v rodine Klárky Hami 6+ obľúbené. Veronika Závodná z Klubu mamičiek Veronika a jej 10 mesačná dcérka Eliška tiež testuje nové mliečka Hami a z jej recenzie je jasné, že je spokojná. Okrem chuti vyzdvihla aj prípravu „Mlieko sme pripravovali podľa pokynov. Prášok sa rýchlo rozpustil, nehrudkoval.“ Kameň zo srdca jej spadol pri prvom kŕmení – ako sa Eliška stotožní s novou chuťou? Dcérka ju príjemne prekvapila s novou chuťou vôbec nemala žiadne problémy.

Chcete si kúpiť nové mliečka Hami? Kliknite na tento odkaz! 


Kamila Ligasová z Klubu mamičiekHami fermentované mlieko Aj Kamila sa pripája k spokojným mamičkám, ktoré mali možnosť mliečko ochutnať. Vyzdvihla prípravu mlieka. „Balenie luxusné, nemusíte si kupovať špeciálnu dózu alebo sa piplať so sáčkom – veľké plus. Čo ma ale nadchlo na presne popísané dávkovanie (ako pre blbcov, ako sa hovorí). Čo mi veľmi vyhovuje. 90ml – 3 odmerky, 180 ml – 6 odmeriek...zdá sa to ako banalita, alebo nebýva to všade a človek hlavne zo začiatku bojuje, koľko čoho, kedy a koľkokrát. Pri tomto mlieku je úplne jednoduché i s doporučením, koľko by toho dieťa malo v určitom veku vypiť. Veľká spokojnosť.“

Aké sú plusy fermentovaného mlieka Hami 6+?

  • 800 gramová dóza
  • uzatvárateľná nádoba, kde je možné komfortne uložiť dávkovač
  • príjemná jogurtová chuť
  • popísanie dávkovania - jasné a stručné
Viac recenzií na produkty Hami nájdete TU!