Multifunkčná osuška Lodger Swaddler: Neuveríte, čo všetko dokáže!

Multifunkčná osuška Lodger Swaddler: Neuveríte, čo všetko dokáže!>
Presne sa pamätám na chvíle, keď sa mi narodila Pauli a ja som hľadala osušku, ktorá by bola jemná a mäkká, ale zároveň funkčná, teda aby dobre sala vodu. Priala som si ju najmä preto, lebo som si nevedela predstaviť, že by som také malé jemnunké telíčko utierala napríklad do klasickej osušky. FullSizeRender.jpgŽiadna z osušiek, ktoré sme mali doma alebo som videla v obchode, mi nepripadala dosť dobrá na to, aby sa moja dcérka pri osúšaní cítila maximálne príjemne. Malé bábätká totiž ešte neocenia farebné obrázky osušiek, na základe ktorých ich predajcovia klasifikujú ako detské, ale skôr materiál, z ktorých sú vyrobené. Mamičky, pokiaľ máte rovnaké pocity, zbystrite pozornosť.

Ja už svojho favorita mám

Ja som totižto svojho favorita už našla. Lodger je holandský výrobca produktov pre novorodencov a malé deti.  Ich filozofia znie: „život mladých rodičov bez starostí“ a presne tomu svedčia aj ich výrobky. Zamerané sú predovšetkým na optimálny komfort a bezpečnost či už doma alebo na cestách. Majú široké portfólio výrobkov a nás presvedčili kvalitou už pri kúpe zavinovacej deky a rovnako nás nesklamala ani ich multifunkčná osuška. IMG_4156Ona je totiž presne taká, po akej som tak túžila. Výrobca ju nazval Swaddler a tento názov sa udomácnil aj u nás :). Vďaka feedo.sk som sa o nej dozvedela a aj sme ju poriadne vyskúšali. Hneď na prvé použitie sme si ju aj s dcérkou zamilovali! Je to hebunká bavlnená osuška s rozmerom 120 x 120 cm. Jej rozmer ju predurčuje k schopnosti spĺňať viaceré funkcie. Vyrobená je z extra hydrofilnej tenkej bavlnenej pleteniny, takže naozaj veľmi dobre saje vodu a hlavne je zároveň aj priedušná. Absolútne sa nedá porovnať napríklad s klasickou bavlnenou plienkou, pretože je mnohonásobne mäkkšia aj vzdušnejšia. Vzhľadom na jej zloženie je možné ju prať v práčke pri 60 °C s rovnako farebnou bielizňou, vyžehliť ju alebo vysušiť v sušičke. Pred prvým použitím stačí klasicky oprať. Nie je nutné ju namáčať do studenej vody ako napríklad froté osušky, aby sa nezbehli.

Nie je to "iba" osuška

Jej multifunkčnosť si určite získa aj vás. Použiť sa dá skutočne rozmanite. Mňa si získlala hneď tým, že splnila základný účel, pre ktorý som ju chcela. Ako osuška sa osvědčila, krásne ňou obalíte celé dieťatko a dokonale ho osušíte. V prípade, že dieťatko chcete len zavinúť do niečoho jemného a veľmi príjemného na dotyk, tak aj tu hrá svoj prím práve Swaddler. IMG_3944Vďaka svojmu rozmeru môže poslúžiť napríklad aj ako ochrana na prebaľovaciu podložku, ktorá samotná chladí, preto je možné ju využiť ako hebkú podložku a aj pri prípadnej nehode dobre odsaje tekutinu. Výborne sa hodí ako prikrývka či už v kočíku alebo v postieľke. Tým, že je vzdušná, sa dieťatko nebude prehrievať najmä v letných mesiacoch. Vždy, keď som kočíkovala, som sa snažila chrániť dcérku pred slnečným žiarením, ktoré dopadalo do priestoru, kde už nesiahala strecha kočiara a práve aj na tento účel sa dobre hodí táto multifunkčná osuška. Dostupná je vo viacerých farebných variantách, takže sa dá poprípade doladiť aj s kočiarom alebo inými vašimi predstavami. V prípade, že by niekto preferoval menší rozmer osušky, tak výrobca myslel aj na to a ponúka multifunkčnú osušku Swaddler aj v rozmere 70x70cm. Mňa si tento výrobok získal na 100% a úprimne môžem povedať, že pre mňa je dokonalý. Osušku Lodger Swaddler pre vás otestovala Monika a Pauli.