Menej času pri upratovaní, viac času s deťmi

Menej času pri upratovaní, viac času s deťmi>
Mať doma neposedného drobca, ktorý nadovšetko miluje hranie sa s rôznymi hračkami od výmyslu sveta, k tomu začal s prvými príkrmami a ten so špenátom mu chutí najviac, dá zabrať. Každá mamička nám dá za pravdu, že niekedy viac ako s vlastným dieťaťom trávite pri upratovaní drevených kociek, zmývaním hráškového pyré z misky či luxovaním parketovej podlahy. Popustite teraz uzdu fantázie a poďte sa spolu s nami pozrieť na miesto, kde vám ubudnú starosti s umývaním riadu. Nie, nie je to sen. Je to domácnosť, kde kuchyni kraľuje umývačka riadu.

Nenechajte sa zmiasť

Používanie umývačky riadu je opradené mnohými tajomstvami, kolujú o ňom mýty, ktoré aj napriek snahe značky Finish neustále prítomné medzi mamičkami sú. Iste ste už niekde počuli, že umývačka riadu je nehygienická a na čo ju vlastniť, keď riady pred samotným naložením do umývačky musíme tak či tak umyť? Máme pre vás dobrú správu. Každý jeden mýtus dokážeme uviesť na pravú mieru a vám tak uľahčiť život v plnej miere.

Mýtus 1: Umývačka je nehygienická

Pravda: A kto povedal, že utierka a hubka na umývanie je?

Vlhké a teplé prostredie je pre množenie sa baktérií to najlepšie, čo im môžete poskytnúť. A aj poskytujete. Hubky na umývanie riadov, utierky – to všetko je plné neviditeľných mikróbov, ktoré rozhodne vo svojej kuchyni nechcete mať. V umývačke dochádza počas umývania k ohrevu vody na vysokú teplotu, preto si spojenie vody a prostriedku na umývanie dokáže poradiť so všetkými baktériami a mikróbami, čo predpovedá dokonale čisté riady. Finish tablety na umývanie Allinone mega boxUmývačke môžete dôverovať aj pri umývaní dojčenských fliaš. Sprvu ich samozrejme vyvárajte, detičky od 8 mesiacov už môžu piť aj z fľašky umytej v umývačke. Tak ako umývate po každom použití ponorný mixér či pravidelne čistíte rýchlovarnú kanvicu, aj umývačka riadu potrebuje svoju „hodinku hygieny“. Niektoré umývačky vá samé upozornia na to, že je nutné ich vyčistiť, pri iných na to budete musieť myslieť. Odstránite tak všetky usadeniny, mastnoty, zbytky jedla, ktoré sa do útrob dostali. Najlepším prípravkom na tento proces je Finish čistič do umývačky. Čo odporúčame? Finish mega box – tabletky do umývačky. Toto výhodné balenie má niekoľko výhod. Prináša žiarivú čistotu a lesk vášmu riadu, formula s Powerball s koncentrovanou silou si hravo poradí s odstránením silných nečistôt, zvyškov jedla a čajových škvŕn, ochránia sklo pred koróziou, ochránia umývačku a filter pre usadzovaním vodného kameňa. Výhodné balenie je to aj z hľadiska ekonomického.

Mýtus 2: Kým riad naložím do umývačky, musím ho umyť

Pravda: Neminiete zbytočne veľa vody, keď umývate jednu vec na dvakrát?

Finish soľ do umývačkyOdveký mýtus znie, že kým vložíme riad do umývačky, musíme ho umyť. „Predpripraviť“ ho na umývanie. Absurdne zbytočné, nemyslíte? Umývačka je tu predsa na to, aby riad po bežnom zašpinení umyla, tak načo ho pripravovať? Z ekonomického hľadiska je to používanie vody na dvakrát – raz ho umyjete vy pod tečúcou vodou, druhýkrát s podobným objemom vody zase umyje všetok riad umývačka. Možno ste mali zlú skúsenosť s umytým riadom – na niektorých kusoch vám ostali škvrny či zaschnuté stopy po vode. To naozaj nie je tým, že by sa tanier nedostatočne umyl. Čo odporúčame? Finish leštidlo – jeho päťnásobná sila odstraňuje kvapky vody, urýchľuje sušenie, ničí vodné mapy, zaisťuje povrchovú ochranu, riad sa po umytí leskne.