Matulovci testujú: Vodný svet ukrytý v kufríku od Buddy Toys!

Matulovci testujú: Vodný svet ukrytý v kufríku od Buddy Toys!>
Tentoraz by som začala asi takto: ,,Vo vodičke plávajú kačičky a na záhrade sa čvachtajú naše detičky.“ Testuje pre vás: Alex, Ben a maminka Sima Matulovci  Všetky deti sa milujú hrať s vodou, či je blato a či slnko páli a sú veľké horúčavy. Či ste doma vo vani alebo na záhrade v drevenej kadi. Ako dieťa som raz bola u svojej sesternice. Bolo to v lete, stále pršalo. Ani neviem kto to vymyslel alebo čo nás motivovalo k tomu, aby sme išli von a behali bosé po kalužiach. Tento zážitok patrí k mojim najkrajším spomienkam z detstva. Vtedy som vedela, že to musia zažiť aj moje deti. A je to tak, ako mama som vôbec nezmenila svoj názor a sú dni, kedy nikto nie je vonku a my s Beníkom beháme a čľapkáme sa v každej mláke, ktorú vidíme. Ešte, že existujú gumáky a nepremokavé oblečenie pre detičky, dáždniky, pršiplášte.Water fun troley kufrík Preto som sa rozhodla, že opäť by sme mohli niečo otestovať z Feeda na túto tému - hra s vodou. A prišiel balík ako svet s BUDDY TOYS Water Fun Trolley - vodné radovánky na kolieskach. To som si nemyslela, že sa náš Ben toho tak ujme a bude chcieť ten svet hneď preskúmať so svojim kufrom :) . Ben bol úžasný, veľmi dlho sa hral a ťahal za sebou kufrík po celom našom dvore. Netušil aké prekvapenie ho ešte len čaká. A ja som neočakávala, že budem vymieňať troje tepláky, tričká a svetre. Náš bernský Buddy (Bady) len pozeral akú má na dvore novú konkurenciu s jeho menom. Buddy Toys (preklad z angličtiny - kamarátske hračky)  je mladá značka, ktorá je predovšetkým zameraná na elektronické hračky (hraciu deku, hrací kolotoč nad postieľku, motorka, kniha so zvukmi), odrážadlá autá, kolobežkašľapací traktor má aj hracie domčeky alebo sadu na piesok a iné. Dôraz sa pri výrobe kladie na kvalitu, odolnosť, pestrosť plastového výrobku.

Ako vyzerá tento kufrík na kolieskach od  BUDDY TOYS Water Fun Trolley?

Je spojený s klipmi (poistkami) a všetky hračky sa ukrývajú v kufríku na kolieskach. Jednotlivé časti sa musia povyťahovať a správne uložiť aby sa mohol kufrík dobre uzavrieť.  Je vhodný pre deti od 2rokov+ Water fun troley Rozmer kufríka na kolieskach Water fun troley Čo obsahuje kufrík po roztvorení?
  • návod, nálepky;
  • 2x žlté poistky zospodu, ktoré spoja dve časti roztvoreného kufra aby sa nesklápal,
  • 2x mosty na dráhu pre autíčka,
  • 2x žlté vlajky,
  • vodný mlyn (ručná kľuka pre tvorbu vĺn),
  • žeriav na lode,
  • 2x dierkované červené brány,
  • 4x brány potiahnuté gumičkou – hore s otvorom na chytenie,
  • 3x loďky,
  • strecha,
  • vodná pumpa (striekačku).
Aby bol roztvorený kufrík stabilný zospodu sa zacvaknú 2 žlté poistky. Water fun troley Buddy Toys Prvé čo som hľadala bol návod aby som vedela, kde čo patrí. Water fun troley Buddy Toys Ben ako prvé siahol po mostoch :), ktoré sme zasunuli na stred vonkajších častí kufra a spájali nám dve polovice kufra a vytvárali nám celok na dráhu pre autíčka. Po celej vonkajšej časti kolom dokola kufríka je vytvorená dráha pre malé autíčka. Autíčka nie sú súčasťou balenia! Škoda, lebo ja som ich tam hľadala L. Water fun troley Buddy Toys Na jednom konci je malý otvor na zasunutie žltých plastových vlajok, ktoré si môžete ozdobiť nálepkami. Water fun troley Buddy Toys Na jednej časti roztvoreného kufra je v strede hracej plochy žeriav, s ktorým môžete presúvať loďky. Water fun troleyLodičiek máme 3 kusy. Water fun troley Buddy Toys Na prevoz lodičiek a aut je tu zelená plastová kompa. Water fun troley Buddy Toys V tejto časti sa nachádzajú aj dve červené, dierkované brányvodným mlynom na tvorbu vĺn. Water fun troley Buddy Toys Veľké plus patrí vodnému mlynu, ktorý má zhora priesvitný plast a dieťa môže vidieť ako sa voda točí, keď točí s kľukou. Water fun troley Buddy Toys Druhá strana obsahuje plastovú strechu (domček) s funkciou protipovodňovej brány, ktorá môže ukrývať loďky a pomáha ich presúvať z jednej stany na druhú. V tejto časti sa nachádzajú aj štyri plné brány, ktoré sa zasunú do určených miest a vďaka gumičke, ktorou sú potiahnuté neprepúšťajú vodu. Dieťaťu sa ťažšie vyťahujú. PicsArt_06-10-10.07.30 Vodu si môžeme odsávať aj vodnou pumpou, ale nám to nejako nejde. Water fun troley Buddy Toys Ocenila som, že na jednej aj druhej strane z vnútra plastu je zaznačená ryska hladiny vody. Water fun troley Buddy Toys

Celkové zhodnotenie + verzus -

+ -
Zložená hračka v tvare kufra a dokonca má kolieska Vodná pumpa mi zatiaľ nefunguje – dlho to trvá
Hračky sú schované v kufríku Neobsahuje autíčka
Ben ocenil mosty, žeriav, striešku Všetky časti sa musia poriadne uložiť aby sa dal zavrieť kufrík
Hrať sa dá vo vnútri aj vonku
Hrať sa dá aj bez vody
Hra sa môže obmieňať s náplňou – kamienky, piesok, obilniny, strukoviny
Využiť sa dajú aj rôzne druhy autíčok, traktorov či, už na dráhu alebo priamo do vnútra kufríka
Zahrám sa aj ja
Výborne zakreslený návod

Ako sa s kufríkom hráme my?

Water fun troley Buddy Toys Posledná recenzia od Simonky: Safari hračky - životný cyklus zvieratiek  Viac zo sveta Matulovcov nájdete na Simatula blogu.  Autorka textu je zároveň aj autorkou fotografií.