Mamičky testovali nechtíkový krém Weleda

Mamičky testovali nechtíkový krém Weleda>
15 náhodne vybraným mamičkám sme poslali nechtíkový dojčenský krém, aby ho na svojich miláčikoch otestovali. V roku 2015 uplynulo 30 rokov od prvej výroby tohto krému. Značka Weleda je celkovo u mamičiek veľmi obľúbená, pretože je vcelku prírodná. Všetky mamičky sa s touto značkou už stretli.

Čo by vás mohlo zaujímať - o Welede

Dojčenský krém obsahuje nechtík lekársky v BIO kvalite. Weleda ho pestuje vo vlastných záhradách, v podmienkach kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Kvety sa zbierajú ručne, hneď ráno - to preto, že v tejto dobe majú najvyšší možný obsah cenných látok. Ihneď po nazbieraní sú kvety spracované. Weleda nepoužíva minerálne oleje získané z ropy, ani bravčovej či inej maste a nikdy netestuje svoje výrobky na zvieratách. Základom krému sú čisté rastlinné oleje, ktoré nezabraňujú pokožke voľne dýchať. weleda-vyrobky   Každá surovina prechádza prísnou kontrolou a má tzv. liekopisnú kvalitu - kvalitu, predpísanú pre výrobu liečiv. Kozmetika neobsahuje žiadne syntetické konzervačné látky, syntetické farbivá ani parfémy. Všetky prípravky prechádzajú náročnými dermatologickými testami, pri ktorých je kontrolovaná účinnosť a znášanlivosť. Testy preukázali, že nechtíkové prípravky vyhovujú vysokým nárokom citlivej pokožky i pokožky postihnutej atopickým ekzémom. kozmetika-weleda

A čo na to mamičky?

Odpovede od mamičiek boli vlastne úplne rovnaké. Všetky mamičky, ktoré krém vyskúšali, by ho s kľudným srdcom odporučili svojej kamarátke. Všetky ohodnotili vôňu ako príjemnú. Všetky ohodnotili konzistenciu ako ideálnu - krém sa dobre vstrebáva.  

Čo nám o ňom povedali?

"Má príjemnú, nevtieravú vôňu." "Úžasný krém, skvelá konzistencia, príjemná vôňa - nedám na neho dopustiť." "Pre novorodencov a dojčatá ideálne. Pre batoľatá by som odporučila iný." "Najlepší krém, aký som vyskúšala od tejto značky. Maximálna spokojnosť." "Príjemný voňavý krém, určite ho budeme kupovať aj naďalej. Značka Weleda je naša obľúbená a radi ju budeme používať aj pre naše bábätko :) Ďakujeme za zaslanie!" "Super!" "Žiadny iný krém mi nesadol tak, ako Weleda." "Výborný." "Krém je výborný. Krásne vonia, pekne sa rozotiera, stačí malé množstvo, takže aj dlhšie vydrží :-) Tiež si cením, že je to prírodný produkt! Tento krém určite odporúčam!" "Celkovo som so značkou Weleda spokojná. Prvá dcéra trpela na vyrážky, ekzémy a zapareniny. Po pol roku som začala používať Weledu a bolo po problémoch. Pri druhej dcérke som ju používame od narodenia a problémy nepoznáme :-)" "Kozmetiku Weleda používam, krém je fajn, ako aj všetky výrobky :-)" "Bola som veľmi milo prekvapená. Môj syn nemal veľmi zaparenú riťku, ale dvoch tenkých prúžkov sme sa nemohli zbaviť dlhodobo. Krém na zapareniny Weleda pomohol za pár dní! Má príjemnú vôňu i konzistenciu! Vrelo odporúčam." "Jediná nevýhoda je, že má nepraktický uzáver." "Krém je naozaj skvelý a kvalita zaručená. Jediné, čo by som zmenila - hliníkovú tubu za plastovú, pretože balenie je pomerne veľké a taká tuba ľahko praská v ohyboch a krém sa potom dostáva von. Keby bol v plastovej tube alebo dóze, môžeme krém nosiť stále so sebou :-) " "Celkovo sme spokojní. Len obal by sme ocenili trochu iný. Sme zvyknutí z iného krému na otváranie viečka cvaknutím. Skrutkovanie viečka je nepohodlné." "Príjemne voňavý, dobre sa rozotiera."

Bonus - ako dopriať svojmu bábätku masáž?

https://youtu.be/kkeWZLccfHw Zaujali vás prípravky vo videu? Mrknite sa na ne!