Majte v kúpeľni upratané - pomôže vám kôš na hračky so zvieratkami!

Majte v kúpeľni upratané - pomôže vám kôš na hračky so zvieratkami!>
Naša malá kúpeľňa sa po narodení syna stala postupom času domovom rôznych plávajúcich rybičiek, včielok a inej vodnej hávede. Hľadala som, kam by bolo dobré tieto hračky ukladať, aby som zakaždým, keď sa sprchujem, nelovila z vane rôzne tvory. Na internete som našla rôzne boxy či sieťky na hračky, ale žiadny ma svojím dizajnom úplne neoslovil. Až som narazila na kôš od výrobcu 3 sprouts.

Vzhľad

Kôš vyzerá ako zvieratko, na výber je z niekoľkých variantov - ľadový medveď, líška, žralok, sova a mrož. kose 3 sproutsVšetky majú vpredu veľkú sieťkovanú kapsu. Na dĺžku kôš meria 38 cm, na šírku 37. Je vyrobený zo 100% syntetického kaučuku (neoprén) a 100% polyesteru, vďaka čomu je odolný voči plesniam. Súčasťou balenia je aj prísavka.

Naša skúsenosť

Na testovanie sme si vybrali ľadového medveďa. Inštalácia prísavky je jednoduchá, len sa odstráni zadná kryciá nálepka, prísavka sa priloží na stenu a otočí sa kolieskom (prísavka má polohy: open - close). Prvýkrát sa nám žiaľ stalo, že sa po piatich minútach odlepila, preto som ju podržala na obkladačkách dlhšie a potom sa už problém neopakoval. Kôš používame na hračky, ale pre účely testovania som do neho ako záťaž dávala aj šampón. Keďže sme medvedíka neumiestnili priamo nad vaňu, hračky som vždy osušila, aby voda nekvapkala na zem. Pozitívne je, že sa do neho všetko pohodlne vojde.

medved 2Plusy

Pokiaľ u nás návštevy v kúpeľni niečo obdivovali, bol to práve medveď od 3 sprouts. Krásny dizajn zaujme na prvý pohľad. Vďaka sieťke v prednej časti kôš odvetráva a materiál by mal navyše byť odolný voči plesniam. My sme pleseň za prvý mesiac testovania naozaj riešiť nemuseli, ale je pravdou, že osušením hračiek sme jej aktívne predchádzali.

Mínusy

Za mňa je jediným mínusom to, že výrobca neuvádza, aká je nosnosť prísavky a koša. Pomohlo by to pri rozhodovaní, čo možno ešte do koša dať a čo už radšej nechať na vani.

Suma sumárum

Kôš na hračky a veci do kúpeľne Polar Bear je jedným z najvýraznejších prvkov našej kúpeľne a krásny detský dizajn nikoho nenechá na pochybách, kto je v kúpeľni každodenným návštevníkom. A predovšetkým - hračky sú na jednom mieste a kúpeľňa vyzerá uprataná! To je zasa dôležité pre nás, mamičky :-) A pozor - značka 3 SROUTS vyrába aj ďalšie veci - ako napríklad koše na bielizeň (KLIK), koše na hračky (KLIK), úložné boxy (KLIK) a organizéry na kočík (KLIK). vyrobky od 3 sproutsPredstavili sme vám ju v júnových novinkách na Feedo.sk >> [embed]https://www.youtube.com/watch?v=_nxdQc0Pd2k[/embed]