Májové novinky sú tu: Predstavujeme vám novú kategóriu na Feedo.sk!

Májové novinky sú tu: Predstavujeme vám novú kategóriu na Feedo.sk!>
Tento mesiac sme si pre vás pripravili množstvo zaujímavých noviniek, ktoré si budete môcť zakúpiť na Feedo.sk. Chcete vedieť, čo sme si pre vás pripravili? Poďte sa spolu s nami na to pozrieť!

Nová kategória!

Skôr ako začneme s predstavovaním noviniek, máme pre vás jednu "lahôdku". Je ňou nová kategória Oblečenie, ktoré nájdete exkluzívne na Feedo.sk. A máme pre vás všetky kúsky oblečenia, na ktoré si spomeniete. Od detských body v pestrofarebných farbách i elegatných prevedeniach, cez topy a blúzky, elegatné detské nohavice a tepláky až po capačky.

Chcete vedieť, kde možno oblečenie nakúpiť? Pozrite sa na link tu! 

Kočíky pre chlapčeka i dievčatká! Valco Snap 4

Jar je tu, nie len tá astronomická, ale aj tá pocitová. Kým sa na tom plynule prehupne do leta, máme pre vás dva kočíky, ktoré sa vám budú na leto určite hodiť. Prvým z nich je Valco Snap 4 od firmy Valco Baby. Limitovaná edícia je špecifická najmä tým, že kočík je ľahký, má nosnosť do 20 kg, skvelo sa s ním manipuluje a má odolné kolieska. Vybrať si môžete medzi variantou pre dievčatko a chlapčeka.

Valco Snap 4 môžete kúpiť tu

Petite&Mars MuscaDruhou novinkou je kočík Petite&Mars Musca, ktorú využijú detičky od 6 mesiacov až do troch rokov, je ľahký ako "muška", má extra veľkú striešku a je skladný. Okrem kočíku si môžete od Petite&Mars vybrať aj jedálnu sadu z melaminu, ktorý navrhla ilustrátorka Katarína Iklovičová a prešla testami zdravotnej nezávislosti od Štátneho zdravotného ústavu Praha.

Petite&Mars Musca kúpite tu

Plienky a potreby pre každú mamičku

Fínske plienky Muumi sú netypické svojím vzhľadom, keďže si celé zelené a nesú na sebe postavičku Helmi prebalovacie podložkyMumínka. Sú kvalitne spracované, ich vývoj prešiel rukami pediatrov a sú vhodné pre alergikov. Pre novorodeniatka majú špeciálne veľkosti 1 a 2, ktoré sú vzhľadom na potreby detičiek prispôsobené - sú mäkkšie a majú vyššie absorpčné vlastnosti. Strih je prispôsobený tomu, aby mamička zaobchádza s ešte neodpadnútým pahílkom dieťaťa opatrne.

Plienky Muumi nájdete tu 

Značka Helmi zase ponúka vlhčené obrúsky, podbradníčky a prebalovacie podložky.

Všetko od značky Helmi nájdete tu 

Vuokkoset dámske vložkyVuokkoset značku je síce ťažké vysloviť, v našom e-shope ju ale nájdete veľmi ľahko. Dámske hygienické produkty sú mäkké, pohodlné a najmä bezpečné.

Dámske hygienické produkty Vuokkoset nájdete tu 

Pre pohodlie multifunkčný vakúšik Babymoov

Poznáte to, niekedy len oddych nestačí. Musíte sa pri ňom cítiť čo najlepšie. A to vám tento multifunkčný vankúšik Babymoov vankúšzaručí. Nájdete ho v dvoch farebných prevedeniach. Viete, aké sú jeho výhody? Má ergonomický tvar, je príjemný na dotyk a je plný mikroguličiek. Využiť ho môžete vy, váš partner ale aj vaše deti. Jeho pestré využitie môžete vidieť aj vo videu.

Vankúšik Babymoov môžete zakúpiť tu 

Kufríky pre malých cestovateľov

Skip hop kufríkBlížia sa letné prázdniny a či chcete alebo nie, je to obdobie cestovania, premiestňovania a výletov. Ako zbaliť deti tak, aby z toho aj oni mali radosť? Skúste detské kufríky Skip Hop. Kufríky sú z odolného materiálu, takže zvládnu všetko, čo si pre nich malí vymyselníci pripravia. Originálny dizajn pobaví, na druhej strane si ten svoj bude môcť vybrať každý. Veľmi praktický je odopínateľný popruh pre rodičov, inak je kufrík prispôsobený detičkám - ako výškou kufríku, tak vyťahovacou rukoväťou.

Kufríky pre svoju ratolesť môžete zakúpiť tu! 

Ak vás novinky zaujali, pozrite si aj video :-)

https://youtu.be/VDhPn3CpGRw Súťaž prebieha na našom YT kanáli. Po kliknutí na TENTO ODKAZ vás presmeruje na kanál, kde sa môžete zapojiť do súťaže o dve nákupné poukážky!