Lacná zábava s deťmi - ako na to?

Lacná zábava s deťmi - ako na to?>
Došli vám nápady na to, ako svoje dieťa zabaviť? Možno si až príliš lámete hlavu. Tie najjednoduchšie a najlacnejšie veci totiž na deti zvyčajne urobia ten najväčší dojem - stačí malý slnečný lúč, ktorý presvitá na koberec, prázdna truhla, alebo spievajúce vtáčiky v búdke. Zoznámte sa s lacnou zábavou pre deti!

Nech si trhajú

Deti rady trhajú papier. Neviem, či je to materiálom, alebo zvukom, ktorý to vydáva, ale rozhodne ich to láka. Samozrejme je z toho neporiadok, ale dajte im raz za čas na trhanie napríklad letáky, ktoré by ste inak vyhodili.

Psie dni

Môžete vziať svoje deti do ZOO. Táto zábava ale nepatrí k najlacnejším, navyše vám nikto nezaručí dobré počasie a to, že zvieratá zrovna budú mať náladu byť vonku. Skúste sa ísť prejsť do parku, kde ľudia venčia svojich štvornohých miláčikov. Stačí ich chvíľu pozorovať a o zábavu máte postarané. Deti psíkov zvyčajne milujú. My máme jedného doma a zabáva ich každý deň. Máte moje slovo - funguje to. Dcérka sa pri pohľade na psíka nemôže prestať smiať.

Tanec s baterkami

Svetelná show vhodná pre akúkoľvek vekovú kategóriu. Zatiahnite žalúzie, pustite si hudbu a urobte si svetelnú šou s baterkou. Vyhrať sa môžete tiež z rôznymi tieňmi.

Piknik na záhrade

Má vaša princezná alebo princ jedálenskú výbavičku? Vezmite obrus, dečku, príkrmy, čerstvé ovocie, čaj alebo domáce limonády a urobte si veselý piknik na záhrade. Nezabudnite sa na tú oslavu poriadne vystrojiť :-)

V klube

Urobte si v obývačke menší klub, zapojte svoju obľúbenú hudbu a poriadne si zatancujte. Ak je vonku krásne, môžete si urobiť záhradnú párty. Pozvite kamarátky s deťmi v podobnom veku, určite bude o zábavu postarané. Ďalšia lacná zábava? Bublifuky, balóniky, okuliare a ďalšie rekvizity, vyrábanie z farebného papiera ....

Prajeme vám super zábavu!