Kúpte si domov králikov z klobúka – deti ich budú milovať!

Kúpte si domov králikov z klobúka – deti ich budú milovať!>
Hľadáte tip na ideálny narodeninový darček pre vaše deti? Skúste im kúpiť plyšáka Boba od značky MIKRO TRADING a uvidíte, ako sa im rozžiaria oči. Rovnako ako žiarili oči našej Adelke, keď nám prišla táto hračka domov na testovanie.

Biely plyšový Bob je je vysoký 50 cm a je krásne mäkký. Páči sa mi na ňom, že je pekne spracovaný a naozaj vyzerá ako králik z klobúku kúzelníka Pokustóna (kto z rodičov by nepoznal túto rozprávku :) ). 

bob-a-adelka

V ľavej nožičke má zabudované tlačidlo, ktoré ak stlačíte, Bob začne hovoriť originálnym hlasom zo známej rozprávky. Nechýba ani najznámejší dialóg Boba a Bobka, ktorým začína každá časť zo stovky ich príbehov: „Bobek, vstávať a cvičiť.“ „A prečo?“ „Pretože je ráno.“ „Ale ja mám ešte noc.“

Bob okrem toho hrá ešte zvučku z rozprávok, na ktoré naša Adelka rada tancuje a ešte oveľa viac. Bob slúži ako vankúš, čo sa Adelke veľmi páči. Rada ho nosí po byte a momentálne je u nás tak obľúbený, že má svoje vlastné miesto u jedálenského stolu a vždy s nami je.

bob

S králikom si budú chcieť hrať nie len deti, ale aj dospelí. Tak to bolo aj u nás, keď k nám prišla návšteva, takže túto hračku budeme užívať ešte dlhú dobu. 

Ak by ste chceli mať doma dvojicu králičkov z klobúku kompletný, je možné k Bobovi dokúpiť aj Bobka, ktorý má 40 cm. Výhodou týchto plyšových hračiek je, že hovoria česky a deti im budú rozumeť.