Aby bolo kúpanie ešte väčšia zábava: Tipy na hračky do vody!

Aby bolo kúpanie ešte väčšia zábava: Tipy na hračky do vody!>
Tiež vaši najmenší trávia vo vani viac času ako by ste chceli? A spotreba vody každým dňom stúpa a stúpa? Ono to možno až tak na škodu nie je, najmä ak si uvedomíme, že existujú detičky, ktoré do vody nechcú ani za svet. Človek ale aj tak nakoniec nevie, čo je lepšie, však? Prinášame vám tri recenzie na hračky do vody. Detičky sa zabavia, zahrajú, niečo pekné vám po celej kúpeľni nakreslia...ale nebojte, vás nebude čakať sobotné upratovanie, pretože farbičky idú z povrchov veľmi jednoducho. Ste aj vy zvedaví? Tak sa poďme pozrieť nato, čo detičky našich bloggeriek otestovali!

Čarovný kohútik Yookidoo

Testuje pre vás Lucka  Na testovanie tejto parádnej vecičky som s dcérkou veľmi tešila. Miluje vodu a v poslednej dobe si obľúbila chytanie vody z tečúceho kohútika. Preto bol pre mňa Kúzelný kohútik jasnou voľbou a nesklamal nás! Kúzelný-kohútik-YookidooHneď ako sme ho vybalili, išli sme ho vyskúšať. Bohužiaľ, súčasťou nie sú batérie, ktoré sú potrebné na fungovanie vrtuľky, takže sme testovali až druhý deň.

Ako to funguje?

Vody nemusí byť vo vani veľa. Stačí len pár centimetrov, aby bola vrtuľka potopená a mohla nasávať vodu. Milo ma prekvapilo, že sa dá prúd vody vypnúť a zapnúť podľa potreby. Otočné ramená sú super. Môžete si vybrať, či voda potečie do pripravených pohárikov alebo len tak do vody a dieťa ju bude chytať. Výber z pripravených téglikov nám bohato stačil. U nás je najviac obľúbený ten s vrtuľkou a hneď po ňom nasledujú dva do seba zapasované, kde jeden z druhého "vylieza", keď sa naplní dostatočne vodou. Prúdom vody môže dieťa plniť pokojne aj svoje iné obľúbené hračky, záleží len na fantázii. Páčia sa nám aj veselé tváre na téglikoch a samotnej pumpe, rôzne farby nám pomôžu s rozpoznávaním toho, čo ktorý kelímok dokáže. Kohútik-Yookidoo-recenzia1

S hračkou sa manipuluje jednoducho

Po prečítaní inštrukcií sme nemali najmenší problém, aby nám hračka fungovala. Dočítala som sa, že je však pre správnu funkčnosť potrebné kohútik odvápňovať. Pripevnenie na prísavkách je dostačujúce a ešte sa nám nestalo, že by sa podarilo dcérke kohútik z vane zložiť. Naopak, ak vo vani kohútik je, dcéru z nej nevieme dostať. :-D Ešte som aj premýšľala nad tým, že nám kohútik pomôže pri učení farieb. Keď sa dieťa pri učení baví, tak mu to ide lepšie.

Nie len pre deti

A ešte jedna veselá bodka na záver: Keď sa išiel priateľ vykúpať po dcére, tak som ho načapala, ako sa s týmto čarovným kohútikom hrá :D Dieťaťom v každom veku :D

Ďakujeme Lucke za zhodnotenie a pozrite sa ešte na veselé video!


Páčia sa vám hračky značky Yookidoo? Vyberte si zo širokej ponuky  hračiek, ktoré teraz získate v Týždňoch hračiek  na našom webe za výrazné zľavy!


MUNCHKIN - Pastelky do vody

Testuje pre vás Majka  Mali možnosť vyskúšať aj pastelky do vane, ktoré v našom prípade priniesli úplne nový rozmer kúpania. Nielen naša najmladšia Emka, ale aj starší dvaja (8 a 6 rokov) si pri kúpaní s radosťou kreslia a je problém ich z vane dostať :)
Munchkin Pastelky do vodySama milujem kreslenie a snažím sa aj u detí podporovať záujem o farby, pastelky a iné vecičky, ktoré pomáhajú rozvíjať u detí kreativitu, takže pastelky do vane sa mi zdajú byť naozaj super vec (sama som ich ale neskúšala - zatiaľ...:).
Prvý pohľad na vaňu po nadšenom prvotnom vyskúšaní pasteliek počas kúpania bol síce mierne šokujúci ("Ježkove oči, ako ja toto umyjem???"), ale naozaj to šlo ľahučko zmyť, takže panika nebola namieste.
A tak majú naše tri deti v poslednom čase krásne tvorivé kúpanie plné farieb a ja rozmýšľam, prečo som vlastne tie pastelky do vane neobjavila už skôr (keďže to nie je až taká svetová novinka)...
20171012-Homepage-1288x424-2017101609-tydny-hracek-sk