Júnové novinky plné prekvapení! Hrajte o vankúš Candide Panda!

Júnové novinky plné prekvapení! Hrajte o vankúš Candide Panda!>
Štart astronomického leta už máme oficiálne za sebou, aj napriek tomu, že horúce počasie vonku možno pozorovať už dlhšie. Ako si to užívate so svojimi drobcami? Boli ste už na dovolenke, chystáte sa na ňu, alebo tento rok ostanete doma a budete spokojne oddychovať? Aby sme vás trošku zabavili, máme pre vás júnové novinky! A tie budú tentokrát nadupané skvelými novinkami, ktoré stoja za to, aby ste ich vyskúšali. Nezabudli sme ani na obľúbenú súťaž, kde budete môcť vyhrať vankúšik pre svoju ratolesť.

Letná novinka v kategórii: Starostlivosť o dieťaTrudi hypoalergénne tekuté mydlo

Talianska značka Trudi zaujme už na prvý pohľad. Elegatné a čisté obaly v sebe skrývajú kozmetiku bez farbív, parabénov a petrochemických derivátov. Nájdete v nich kus prírody - včelí vosk, med, proposlis, kvetinový peľ a materská kašička. Šetrný olej tejto značky možno použiť aj pri detskej pokožke, ktorá trpí seboreickou dermatitídou. V rade produktov značky Trudi nájdete všetko - od šampónu či sprchového gélu až po krémy na zapareniny. Nakoniec, presvedčte sa sami.

Letná novinka v kategórii: Kŕmenie Good Gout Mix balenia

Hľadáte alternatívu k príkrmom na dovolenku, ktoré by boli v praktickom balení, sú v bio kvalite, sú bez lepku a bez soli či pridaného cukru? A bez Ečiek? Tak to ste tu správne. Predstavujeme značku Good Gout. Ak deťom vyberiete tieto výrobky, máte istotu, že im nedávate nič so zahušťovadlami, Ečkami či inými prísadami, ktorým sa bránite. V ponuke sú musli, bezlepkové koláčiky, pyré ako zo zeleniny či ovocia. Vybrať si môžete TU.

Letná novinka v kategórii: Spánok

Vankúšik Candide Panda, o ktorý budete môcť na našom YT kanále súťažiť, navrhli pediatri, zabraňuje Candide Panda vankúšsplošteniu hlavičky a patrí do výbavy každej mamičky. Je z priedušných 3D vlákien, takže sa dieťatko pri ležaní nepotí. Akonáhle si dieťa na vankúšik ľahne, tlak hlavičky zmäkčí penu a tlak na hlavičku sa rozloží. Vankúšiky sú dostupné vo viacerých farbách - vyberte si tu! 

Play Doh plastelínaLetná novinka v kategórii: Hračky

Svetoznáme plastelíny značky Play Doh sú obľúbené nie len u detí, ale aj u rodičov. Nelepí sa, nemastí a hodia sa už pre dvojročné deti. Obsahujú soľ, vodu a múku. Základná sada obsahuje 8 plastelín, zbierku si môžete doplniť o viaceré sety - vybrať si ich môžete na našom e-shope. 

Letná novinka v kategórii: Kúpanie

Shnuggle vaničkaVaničky Shnuggle sú vhodné na večernú hygienu pri deťoch od narodenia po 12 mesiacov. Vanička vyniká dômyselným tvarom, stojí na gumových nožičkách, má kompaktnú veľkosť a tým šetríte aj vodu. Na kúpanie stačia 2 litre vody. Nemusíte sa báť ani o skĺznutie dieťaťa pri kúpaní - chrbtová opierka zabezpečí, že sa dieťa pri posadení do vody nezošmykne. Chcete vidieť, ako všetky produkty vyzerajú? Pozrite si video s našimi odborníkmi Adélou, Jindrom a malým Edom :-) https://youtu.be/yVG2R4AYKUU