Hryzátko Munchkin - recenzia

Hryzátko Munchkin - recenzia>
Hryzátko sme dostali presne k pol ročným narodeninám v case kedy nás asi začínajú trápiť zúbky. Vzbudilo záujem už pri vybaľovaní, takže sme ho museli okamžite umyť, aby mohlo byť aplikované. Hryzadlo má v priemere 11 cm a na výber máte z 10 rôznych výčnelkov. Hryzadlo hrká (ale príjemne, ide o jemný zvuk, nič násilné, ​​čo by mamičky po chvíli obťažovalo), dá sa otáčať jednotlivými pologuľami, kedy vydáva zvuk podobný tomu, ako keď niečo naťahujete (myslím si, že až prestane dcérku baviť, budem mať ideálne antistresítko do práce). Munchkin

Do ručičiek alebo radšej do pusinky?

Hryzátko sa ideálne drží. Je ho za čo chytiť a nie je príliš ťažké. Váži 100g. Nejaký ten karambol sa zo začiatku podaril, takže pár slzičiek kvaplo, keď hračka nepočúvala a z ručičiek vykĺzla. Ďaleko sa ale neodkotúľa, a tak nie je problém, aby si ju aj tí najmenší znovu našli. Nejaké to otočenie a trošku snahy to ale chce. Hyzátko Munchkin zoženiete v ružovo-žltom a modro-zelenom prevedení.

Požičiame ho sestričke?

Staršie deti ocenia schopnosť otáčania jednotlivých pologuliek, ktoré je sprevádzané zvukom. Zaujme ich natoľko, že sa deti pohrajú aj spoločne. Za recenziu ďakujeme Alene Pavlíkovej!