Hračky do vody Yookidoo: Zábavné a náučné zároveň! + Máme víťazov!

Hračky do vody Yookidoo: Zábavné a náučné zároveň! + Máme víťazov!>
Už žiaden plač a nárek, už žiadne kopanie nohami a rukami...áno, v niektorých prípadoch aj takto môže vyzerať večerné kúpanie našich drobcov. Aby kúpanie nebolo mučenie, predstavujeme vám dve vychytávky do vody. Obe od značky Yookidoo, ktorá je medzi mamičkami a detičkami mimoriadne obľúbená. Ste zvedaví, čo sme si pre vás prichystali? Čítajte pozorne a na konci článku vás čaká súťaž!

Kúzelný kohútik s ozubenými tvarmi

Veková kategória: 9 -36 mesiacov Kúzelný kohútik v praxi funguje veľmi jednoducho. Batériová trubica nasáva vody z vane, takže vytvára F027260-1nekonečný prúd vody bez toho, aby ste ju museli neustále dopĺňať. Nemusíte sa preto báť plytvania vodou. Obsahuje 3 vymeniteľné, pestrofarebné poháriky. Tie sa dajú rôzne meniť, ukladať na seba, otočné rameno ich dokáže udržať všetky naraz. S Kúzelným kohútikom sa dá zažiť naozaj veľa zábavy, stačí iba objavovať, skúšať a pátrať.

Aby bola hra aj učením

Kúzelný kohútik je skvelý v tom, že učí deti zábavnou formou prvé fyzikálne zákony. Rozvíja jemnú detskú motoriku, hračka je uspôsobená pre malé detské ručičky, takže manipulácia s ňou nebude vôbec náročná. Dieťa cvičí koordináciu ručičiek, presnosť, väčšie detičky sa učia farby či tvary. Jednoducho povedané – v prípade hračiek Yookido je zábava naozaj poučnou hrou. https://youtu.be/0RoBiQnQkgY

Hudobná dráha s kačičkami

Veková kategória: 6 – 36 mesiacov FontánaF027258-1 v strede hračky čerpá vodu, ktorá sa postupne dostáva do dráhy, kde kačičky sú a obiehajú dookola. Dieťa musí kačičku chytiť a potom na základe farby či čísla ju musí vrátiť späť na dráhu. Fontánka vydáva zábavnú hudbu, ktorá sa síce dá vypnúť, ale prečo prísť aj o detské nadšenie z veselej tóniny? Ak dieťa chytí do ručičky kačičku, môže ju položiť navrch fontány a vykúzliť tak niekoľko vodných efektov! Čo je však na hračke najlepšie? Ako sme už spomínali aj pri Kúzelnom kohútiku, deti sa nie len hrajú ale aj učia. Táto dráha v prvom rade rozvíja koordináciu oko – ruka, teda učí dieťa vzťahu príčina – následok. Podporuje učenie prostredníctvom senzorickej hry, rozvíja jemné motorické zručnosti, zlepšuje hygienické návyky, podnecuje chápanie konceptov – prázdne/plné.  https://youtu.be/8rnFOx51eUg

Súťaž!

Ak chcete vyhrať niektorú z týchto dvoch hračiek, odpovedzte nám na dve jednoduché otázky! Správne odpovede nájdete v článku, preto si to ešte raz pozorne prečítajte! :-)
  1. Pre akú vekovú kategóriu je vhodná Yookidoo hračka Kúzelný kohútik s ozubenými tvarmi?
  2. Napíšte nám, čo dokáže naučiť dieťa Yookidoo hračka Hudobná hračka s kačičkami?
Správne odpovede napíšte dolu do komentárov pod článok. Pripíšte k nim, ktorú z dvoch hračiek by ste chceli vyhrať! :)  Súťaž potrvá týždeň – teda do 12.11 2017 a 13.11 2017 vyhlásime víťazov, ktorí budú kontaktovaní emailom. Držíme palce! UPDATE: Gratulujeme výhercom! :-) Naše hračky Yookido získavajú pani Zuzka a pán Slavomír. Obaja boli kontaktovaní správou :-) Nebuďte smutní, už teraz pre vás pripravujeme ďalšie skvelé súťaže :-)