Hovoriaci darček od Fisher Price: Zábava pre každého drobca!

Hovoriaci darček od Fisher Price: Zábava pre každého drobca!>
Ahoj volám sa Alex, mám po prvých narodeninách a Vianoce sa blížia. Neviete ako potešiť svoje detičky od 12m-36m? Možno Vám pomôže aj moje testovanie pre Feedo. Dnes pre vás testuje Sima, Beník a Alex  Je výborné mať staršieho brata, máme toľko spoločných hračiek, stará sa o mňa s láskou, vymýšľame spolu, hráme sa, učí ma aj rôzne nové huncútstva, s ktorými nie je mamička nadšená, ale to patrí k tomu. Najviac ma potešilo, že môj starší braček Ben mi pomáha naučiť sa hrať a odrážať (ťahá ma po celom dome) na mojom novom odrážadle od Fisher-Price Smart stages hovoriaci scooter CZ.

Ako moje odrážadielko vyzerá?

V krabici dlho neostalo, keď sme zbadali, čo tam je, hneď sme ho chceli odtiaľ vytiahnuť a hrať sa s ním. Neskutočne nám scooter urobil radosť. Fisher-Price scooter Matulovci 2 Skladal sa z týchto častí: základná konštrukcia scootera, riadidlá so svetlom a zabalený kryt na zatvorenie batérií, návod. Na scooter sa zacvaknú riadidlá a z bočnej strany sa vložia batérie 2x AA, ktoré nie sú súčasťou balenia a namontuje sa naň bočný kryt. Keď je všetko na svojom mieste začalo sa jazdenie, stláčanie tlačidiel a počúvanie zvukov, piesni v českom jazyku. Scooter je krásne červený, polepený nálepkami s veľkými tlačenými písmenami (abeceda) a číslicami (1-10). Má výbornú stabilitu. Je vyrobený z pevného plastu a jeho stabilitu zlepšuje celkový návrh konštrukcie a tri plastové kolieska. Vpredu je jedno široké a vzadu sú dve úzke čierne kolieska. Riadidlá majú vrúbkovaný povrch, preto sa výborne držia. Sedadlo je široké, dlhé a na konci je ukončené vyvýšeným výbežkom, ktorý ma chráni pred zosunutím zo scootra.

Chceli by ste mať doma hračky od Fisher Price? Alebo vás zaujalo práve toto skvelé odrážadlo? Využite posledné dni super akcie Týždne hračiek na Feedo.sk! 


Fisher-Price scooter Matulovci 5

Ako sa s ním hrám a čo všetko sa môžem naučiť?

Síce ešte neviem sám chodiť, ale nebojím sa si naň sám nasadnúť, sedieť na ňom alebo sa postaviť a stáť. Beník ma vie niekedy aj ťahať a ja sa už pomaličky učím s nožičkami odrážať. Čo chvíľa sa budem na ňom odrážať aj sám. Počas môjho jazdenia sa sem-tam ozývajú zvuky, melódie, pesničky o mojom scootriku samé od seba. Je to veľká zábava. Ak chcem dokážem si ich púšťať aj sám, stláčaním tlačidiel a ozývajú z prednej prístrojovej dosky. Týchto zvukov je 51. Na ľavej strane je kľúčik na štartovanie pod ním je nastaviteľná úroveň náučného obsahu 1-2-3, v strede sú zoradené tvary podľa farieb na semafore a na pravo je trúba a pod ňou je vypnutie/zapnutie a dve úrovne hlasitosti.

Fisher-Price scooter Matulovci 7Učíme sa hraním

Vďaka technológií Smart Stages sa učíme hrou. Scooter má tri úrovne. 1 úroveň POBAVÍME SA - spoznávame tvary, číslice, abecedu. 2 úroveň NAUČÍME SA - tvary, číslice, pieseň o meste, hľadanie správnych tvarov. 3 úroveň POĎME SA HRAŤ - informácie a zvuky o semafore.

Nie je to naša jediné hračka od Fisher Price

Vďaka scootriku môžem spoznávať, zvuky, piesne, číslice, písmená, farby, tvary,....  k obľúbeným hračkám od Fisher-Price, ktorú máme doma patrí hovoriaci psíček. Určite sa nebudem mýliť, ak by som tvrdil, že hračky od Fisher-Price sú nielen krásne, ale aj veľmi efektívne, s ktorými spoznávate okolitý svet a pomáhajú učiť sa hrou. Melódie a pesničky sú veľmi chytľavé – mamička aj Ben už vedia texty naspamäť. Aj keď ja ešte nerozprávam, pri počúvaní sa rád hýbem do rytmu. Máš aj ty doma nejakú hračku od Fisher-Price? Neváhaj a povedz mamičke a ockovi, teraz sú dobré akcie na feedo.sk.