Hľadáte štýlovú prebaľovaciu tašku? Je tu Babymoov Style Bag!

Hľadáte štýlovú prebaľovaciu tašku? Je tu Babymoov Style Bag!>
Babymoov je francúzska značka založená v roku 1998, špecializujúca sa na produkty pre deti, zahŕňajúca širokú škálu výrobkov od postieľok, prebaľovacích tašiek, opatrovateliek až po kuchynské roboty na prípravu jedál pre tých najmenších.

Vzhľad, veľkosť

Taška má rozmery 38 × 32 × 20 cm a dominuje jej jeden hlavný úložný priestor. Ten je doplnený o veľké množstvo rôznych vreciek a menších priehradiek. Zvonku má taška 4 vrecká - jednu spredu a jednu zozadu (obe uzatvárateľné na suchý zips) a dve po stranách (jedna na fľašu, druhá uzatvárateľná na klasický zips). Vo vnútri vrecká vlastne kopírujú rozmiestnenie vreciek z vonkajšej strany, len sú niektoré z nich rozdelené na viac priehradiek. Navyše sú vo vnútri dve gumové úchytky na fixáciu, napríklad dojčenských fliaš. Taška má pevné dno, s piatimi kovovými podpierkami, aby neležala priamo na zemi. Možno ju nosiť v ruke alebo na ramene (má dostatočne dlhé ušká), alebo cez rameno vďaka nastaviteľnému ramennému popruhu. Súčasťou je bohaté príslušenstvo v dizajne tašky - termoobal (s úchytom), prebaľovacia podložka (rozmery 55 x 45 cm), uzatvárateľný priehľadný obal, puzdro na cumlík (s úchytom) a klipy na uchytenie ku kočíku. Taška sa zatvára na zips a má navyše poklop s magnetkou. taška babymoov

Ty máš novú kabelku? (Naša skúsenosť)

Poznáte tie klasické prebaľovacie tašky pre mamičky - jednofarebné, veľké, športového vzhľadu, s popruhom cez rameno? Praktické, ale určite nie elegantné a ženské. Lenže čo ak chcete vyraziť na nákup či do mesta nielen ako mamička, ale aj ako žena - elegantná a cool? Čo ak jednoducho nechcete úplne rezignovať na to, ako vyzeráte? Myslím, že presne pre takéto ženy je určená rada tašiek Babymoov Style Bag. Skôr než tašky pripomínajú kabelky. Možno preto sa ma môj muž po tom, čo ju zaregistroval na chodbe, trochu neisto opýtal: "Ty si si kúpila novú kabelku?" :) Musím priznať, že zo začiatku som mala obavy z absencie deliaceho prvku v hlavnom úložnom priestore, ktorý by ho rozčlenil aspoň na dve časti. Moja prvá myšlienka bola - to bude pekný zmätok. Nakoniec som zistila, že v Babymoov taške nájdem veci rýchlejšie ako v mojej starej prebaľovacej taške, ktorá má klasicky dve hlavné priehradky, a to hlavne vďaka tomu, že Babymoov má pevné dno, veci sú tak pekne poskladané, nikam nezapadávajú a vstupný otvor je veľký , takže mám hneď prehľad, kde čo je. Skvelá je aj veľká kopa menších vreciek a priehradiek, kam sa schovajú drobnosti, peňaženka, kľúče a podobne.

Plusy

V hodnotení by som vyzdvihla predovšetkým dokonalú kombináciu funkčnosti s eleganciou. Okrem toho, že je taška vymazlená po dizajnovej stránke, je praktická - dobre sa nosí a je naozaj ľahučká. Skvelý je veľký vstupný otvor a pevné dno.

Mínusy

Aj keď moje obavy ohľadom prehľadnosti sa nenaplnili, pre niekoho môže byť mínusom absencia deliaceho prvku hlavného úložného priestoru. Oproti športovým prebaľovacím taškám je Babymoov Style Bag možno o trochu menšia.

Chcem byť šik ako Francúzka (aspoň na chvíľu) - suma sumárum

Tašky z kolekcie Babymoov Style Bag sú určené ženám, ktoré majú rady štýl, módu a chcú sa cítiť elegantne. Samozrejme, vonku elegancia často rapídne klesá s prvým jedlom drobcov, ale hovorím si, prečo sa tak necítiť aspoň keď vyrážam z domu :-) Mňa osobne tašky z kolekcie Style Bag uchvátili. Aj keď popravde, jeden zásadný problém som musela riešiť hneď na začiatku - ktorú zo šiestich variantov si vybrať :) Ak sa vám taška páči, zakúpiť si ju môžete TU.