Feedo vyberá za vás: Čím obdarovať ročné detičky? Tu sú naše tipy!

Feedo vyberá za vás: Čím obdarovať ročné detičky? Tu sú naše tipy!>
Ani ste sa nenazdali a drobec rastie a rastie. A sú tu vaše prvé spoločné Vianoce. Už viete, čo drobcovi kúpite? Ak ste sa rozhodli pre hračku, ktorá však zodpovedá jeho veku a schopnostiam, vybrali sme z nášho e-shopu to najlepšie. Musíme povedať pravdu, vyberali sme podľa toho, čo by dieťa v rozmedzí prvého roku malo vedieť a čo by sa mu mohlo hodiť. Je veľké množstvo hračiek, ktoré máte možnosť si kúpiť u nás alebo si ich dať napríklad ušiť. Niečo originálne, čo ostane na pamiatku.

S dieťaťom sa hrajme, neodkladajme ho

Hračky by mali byť uložené vo výške dieťaťa na nízkych policiach tak, aby si samé mohlo bezpečne vyberať. Nemali by byť v krabiciach, či uložných boxoch, keby musíte celý obsah vysýpať. Dieťa sa tak učí do políc ukladať a nie do krabíc nahádzať. Stavebnice by mali byť v menších nádobách 20x30 bez vrchnáku. Pamätajte, že hračky sú na to, aby sa dieťa hralo, rozvíjalo, učilo, nie na to aby mali rodičia od dieťaťa chvíľu pokoj.

Niečo na prerezávajúce zúbky

Ako prvé sme vybrali užitočné, praktické a povedzme si pravdu - niekedy “život zachraňujúce” hryzátka. Každá mamička nám dá za pravdu, že prerezávanie zúbkov je jedna z prvých pomerne nepríjemných záležitostí v živote drobca. Vybrali sme viacero alternatív, od tých lacnejších, cez naozaj dizajnové kúsky, až po drahšie varianty. Chápeme, že hryzátko zrejme nie je žiaden “super darček”, avšak môže poslúžiť tete alebo strýkovi ako vhodný typ na darček pre svoju milovanú neter či milovaného synovca.

KousatkaHryzátka nájdete na Feedo.sk - 1. Sassy – chladiace hryzátko, 2. Vullie – hryzátko srnček, 3. Plan toys – hrkálka zajačik, 4. Suavinex – hryzátko, 5. MAM – hryzátko, 6. Babys Hapinnes – kvetinka, 7. Bright Stars – žirafka, 8. Lullalove – rybka

Rozvíjajme hudobný talent

Spievali ste svojmu drobcovi? Verte, že ste robili veľmi dobre. Nie len že si zvykalo na váš hlas, počas prvého roku sa o melodické pesničky a riekanky začína zaujímať oveľa viac. Hudba deti upokojuje, energetickejšia hudba zase vzbudzuje záujem. Dieťa spoznáva nové zvuky, napríklad hlasy zvierat, dopravné prostriedky. Dieťa vníma zvuky, melódie a rytmus.

Hudebni

Hudobné hračky nájdete na Feedo.sk - 1. Simba – hasičské auto, 2. Vilac – drevený xylofón, 3. Plan toys – tamburina, 4. Plan toys – rolničky, Vilac – detský hudobný nástroj, 6. Vilac – kovový xylofón

Boom drevených hračiek

Nevieme ako vy, ale nám sa drevené hračky spájajú s naším detstvom. Prvé kocky, drevený koník, na ktorom sme sa pod vianočným stromčekom hojdali. Máte to podobne? Drevene Hracky

Všetky drevenné hračky nájdete na Feedo.sk - 1. Bigjigs – motorická hračka, 2. Bigjips motorická vhadzovacia hračka, 3. Woody – vkladacia pyramída, 4. Plan toys – prírodná stavebnica, 5. Woody – vkladacia krabička, 6. Bino – kocky, 7. Woody – skladacie tvary, 8. Plan toys – tvary.

Drevené hračky vo všeobecnosti zažívajú boom, akvšak prvé stavebnice si ani nevieme predstaviť z iného materiálu. Dieťa počas prvého roku dokáže do malinkej ručičky uchopiť predmet, začne s ním narábať, postupne dokáže na seba položiť niekoľko kociek. A tá radosť, keď môže vežičku zhodiť! Dieťa v tomto veku má isté a presné vedenie ruky s hračkou k cieľu. Preto je veľmi vhodné mu dať krabicu s kockami rôznych tvarov, ktoré bude môcť vkladať do krabičky a tak sa učiť koordinácii.

Feedo tip na darček!

V prvom roku je čas aj na prvé kroky. Aby to však nebolo iba o hračkách, vybrali sme pre vás náš osobný tip! Sú ním nepochybne prvé “topánočky”, takzvané cápačky. TIP

Cápačky nájdete na Feedo.sk - 1. G – mini- cápačky, 2. Ebulobo – medvedíkové cápačky

Veríme, že náš výber vás zaujal. Ak náhodou uvažujete o hračkách, určite si môžete vybrať z našej prebiehajúcej akcie na hračky, kde nájdete množstvo zaujímavých, cenovo dostupných hračiek. Za všetky spomenieme legenádrnu Tatrovku, stále obľúbené Lego Duplo alebo plyšáčikov Boba a Bobka. Je z toho vyberať!