Februárové novinky sú tu! Zasúťažte si o sadu príkrmov Rudolfs!

Februárové novinky sú tu! Zasúťažte si o sadu príkrmov Rudolfs!>
Sme tu opäť s novinkami, ktoré od februára nájdete na našom e-shope. Určite ste všetci zvedaví, tak si ich poďme predstaviť. A bude aj súťaž!

Z každého rožku trošku9901047-4751017940020

Na papanie Dovoľte nám, aby sme vám predstavili príkrmy značky Rudolfs. Značka sa pýši organickými príkrmami pre najmenších, ktoré neobsahujú pridaný cukor, žiadne konzervanty ako zahusťovadlá. V našom e-shope však nenájdete iba príkrmy, ale aj šťavy a nápoje, takže si je vždy z čoho vyberať! Plienky C40-3-661799592796Ak ste fanúšikom látkových plienok, isto vás poteší nová americká značka Kanga Care. Plienky zaujmú svojim 108281-1-7610472794487dizajnom, môžete si z pestrej ponuky vybrať to, čo sa vám najviac páči. A na výber je toho naozaj veľa! Do výbavičky Značka Bibi existuje na trhu už viac ako 70 rokov a pôvodom je zo Švajčiarska. V jej potrfóliu nájdete nie len dudlíky, ale aj fľašky a prílušenstvo k dudlíku. Výrobkom od značka Bibi potešíte nie len mamičku, ale aj oteckov, nakoľko dizajn výrobkov nesie krásne vyznanie lásky. Do auta Uvažuje41-553-GF-040-4009749351684te o kúpe autosedačky, no neviete si vybrať? Vo videu sme vám predstavili Kiddy Guardianfix 3 s ochranným pultíkom. Ten zabezpečí, aby sa v prípade nárazu dieťa prirodzene zvinulo. Kritická krčná oblast je tak menej zaťažená. Druhým modelom je Phoenixfix 3, ktorý sa stal víťazom testu autosedačiek v minulom roku. Ktorú z nich by ste si vybrali? Chuťovka na záver616230005-4250183743737 Vo videu vám ukážeme kočík, ktorý má svoje miesto v Guinessovej knihe rekordov! Chcete vedieť prečo? Pretože ho viete zložiť tak, že sa z neho stane najmenší kočík, aký ste kedy videli! Má rozmery ručnej tašky, takže ho pohodlne dáte aj do priehradky v lietadle. Takže ak rozmýšľate nad kúpou golfového kočíka a viete, že budete cestovať po svete, GB bude správna voľba.   https://youtu.be/1R0SNKxKokM

Chcete si s nami zasúťažiť?

Pripomíname ešte raz pravidlá.
  1. Do komentára pod video na našom youtube kanáli napíšte recept na svoj obľúbený príkrmy, ktorý máte doma radi a pripravujete ho neustále.
  2. Druhou podmienkou je odoberanie nášho YT kanálu (ak ste tak už spravili, ďakujeme!)
Výhercovia budú dvaja! Mená nájdete v komentároch, budeme ich  kontaktovať cez správu. Následne si budú môcť vybrať 10 príkrmov od značky Rudolfs. Vybraté produkty budú pribalené k nasledujúcej objednávke!

Aké výrobky sú vo videu?

Príkrmy Rudolfs nájdete TU Veselé dojčenské potreby značky Bibi nájdete TU Cenami ovenčené autosedačky značky Kiddy TU Designové plienky značky Kanga Care nájdete TU Golfky značky GB nájdete TU