Detské vynálezy, ktoré vám uľahšia život

Detské vynálezy, ktoré vám uľahšia život>
O mnohých detských vynálezov na uľahčenie (maminkinho aj drobčekovho) života sa našim mamám a starým mamám ani nesnívalo. Dnes ich je na trhu neúrekom a bojujú medzi sebou, ktoré z nich sú najpraktickejšie. Hlavný atribút teda je, aby nám uľahčili život. Ktoré sú tie najobľúbenejšie a najpraktickejšie vychytávky súčasnosti?

Príkrmy

Kapsa

Ovocné kapsičky

Nápad z nutnosti, vyvinutý praktickými vynálezcami pre všetkých rodičov, ktorí chcú svoje detičky nadupať vysokokvalitnými nutričnými bombami aj mimo svojho domova. 100%-tné organické ovocné pyré v praktickej taštičke, ktoré sa dá ľahko konzumovať za akéhokoľvek počasia na akýchkoľvek náročných i oddychových cestách. Zaručená jednotka medzi príkrmami. V praktickosti, úschovnosti, chuti aj cene.

Hračky

Koralky

Korálkové hryzátko

Máte doma malého výskumnika, ktorý berie do pusy všetko, vrátane vašich náušnic a náramkov? Čo tak zaobstarať pre neho jeho prvé vlastné korálky? A hneď také, do ktorých bude môcť kusať, koľko sa mu zachce. Hlavne, nech sú netoxické, bezpečné a len a len jeho. A môžete už len dúfať, že mu zachutia viac, než vaše Swarovski.

Kŕmenie

Podbradnik

Plastový podbradník s vreckom

Veľká zahnutá kapsa zachytí všetok neporiadok, ktorý vďaka tomu neskončí tam, kde nemá. S týmto šikovným vynálezom už nikdy nebudete musieť podbradníky prať. Plastový materiál zabezpečí ľahké umývanie a jednoduché zrolovanie. Tým sa jeho praktickosť znásobuje do nadrozmerných veľkosti. Raz ho vyskúšate a na látkové podbradníky razom zabudnete.

Relax

Lehatko

Vibračné lehátko

V čom je tento výmysel geniálny? Lehátko príjemne uspí aj toho najväčšieho nespáča. Dopraje tak odpočinok vám i vášmu drobčekovi. A tu je iba niekoľko z množstvo výhod, ktoré opisujú mamičky, ktoré už vibračnému čaru podľahli:
  • Účinne odburáva detskú koliku
  • Jednoducho sa prenáša a môžete ho uskladniť kdekoľvek. Na kuchynskom stole, keď varíte, do kúpeľne na zem, keď sa sprchujete
  • Zvuky, ktoré lehátko vydáva, nie sú hlučné ani nepríjemne
Tak po ktorom z týchto unikátov siahnete ako prvá vy?